30 C
Kopychyntsi
сьогодні 26.04.2024
Архів новин 2006-2018СпортУ фіналі дитячо-юнацької футбольної ліги команда з Копичинець виграла срібні нагороди

У фіналі дитячо-юнацької футбольної ліги команда з Копичинець виграла срібні нагороди

-

На стадіоні села Великі Гаї Тернопільського району відбувся фінал дитячо-юнацької футбольної ліги серед юнаків 1996-1997 років народження. 25-26 червня проходили попередні ігри, в яких взяли участь 8 команд. Згідно з регламентом, до вісімки кращих команд потрапили по дві команди з групових турнірів (групи А, Б, В) та команди, які посіли третє місце у групах А і Б. 27 червня змагання завершились фінальними матчами.

Так, у грі за 1-2 місце перемогла команда Бережанської ДЮСШ (тренер – Володимир Дуда), команда м. Копичинці Гусятинського району (тренер – Роман Ватраль) здобула друге місце.

У матчі за 3-4 місце перемогла команда Теребовлянської ДЮСШ (тренер – Андрій Кожухар). На 4 місці – команда ліцею-інтернату з поглибленою військовою та фізичною підготовкою.

Під час нагородження відзначили також кращих гравців турніру. Кращим воротарем визнали Івана Мазіковського (Бережани), кращим захисником – Євгена Герчака (Коропець). Кращий півзахисник – Ярослав Макар (Бережани), кращий бомбардир – Роман Шастаев (Копичинці). Кращим нападником визнано Юрія Заставецького (Теребовля).

Переможці та призери нагороджені грамотами, медалями та кубками. Також команди-фіналісти отримали призи – м’ячі від обласної федерації футболу.

Організували турнір управління з питань фізичної культури і спорту облдержадміністрації та обласна федерація футболу. Безпосереднє проведення змагань покладено на обласну дитячо-юнацьку спортивну школу. Оргкомітет висловлює щиру подяку головному судді турніру – методисту обласної ДЮСШ Василю Миколайовичу Руцькому.

Джерело: Управління з питань фізичної культури і спорту Тернопільської ОДА

Управління з питань фізичної культури і спорту Тернопільської ОДАhttps://dyoma.pp.ua
Засновник та адміністратор сайту Копичинці та околиці. Люблю своє рідне місто, хоча живу і працюю вже багато років у Києві. У вільний час подорожую та люблю читати книги

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

“Дерибан землі” в кращих ...

На початку 2018 року у рамках децентралізації Урядом було прийняте рішення про передачу земельних ділянок сільськогосподарського призначення державно...

ЗУСТРІЧ З ОСТАПОМ ДРОЗДОВ...

Сьогодні відбулась зустріч - діалог із Остапом Дроздовим у Копичинецькій бібліотеці для дорослих. Говорили не про прості буденні речі, а про самоіден...

Додому з перемогою

Визначний день в історії Копичинецького футболу.Наші хлопці впевнено перемогли ровесників з Харкова та Києва і привезли додому перше місце з фін...