30 C
Kopychyntsi
сьогодні 16.03.2024
НовиниКопичинціЮні біатлоністи

Юні біатлоністи

-

19-22 грудня 2019 року на НСБ “Тисовець Львівської області відбувся чемпіонат України з біатлону серед юнаків та дівчат старшої та молодшої вікової групи. Діти з міста Копичинці у складі збірної Тернопільської області стали чемпіонами України, а саме Фецак Назарій (2003 р.н.), Матляк Степан (2006 р.н.), Тарасюк Тетяна (2005 р.н.) (Тетяна стала чемпіонкою двічі).

Фецак Назарій

“Своїми вихованцями я дуже задоволена. Ще, правда, є багато над чим працювати, та діти стараються. Також допомагають батьки та рідні. Бажаю їм більше таких перемог в наступному році! Надіюсь, що місцева влада зверне увагу та почне підтримувати та розвивати біатлон у Копичинецькій громаді” – каже тренер в Копичинцях Людмила Петрівна Сагайдак.

Старший тренер області – Бурик Назар Володимирович.

Вітаємо усіх, хто займається біатлоном в Копичинцях!

Богдан Келічавий
Працюю у сфері розвитку міст. У вільний час допомагаю Копичинецькій ОТГ. Люблю подорожувати світом, знайомлячись із міськими радами та їх представниками. Керуюсь кредо: думай глобально, дій локально.

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНИЙ ВИ...

У Копичинецькій Громаді відбувся військово – патріотичний вишкіл «Юний патріот» присвячений до Дня захисника та захисниці України та Дня українського...

Елиїва Каплиця (Копичинец...

У Копичинцях є каплиця з цілющою водою. Збудували її далекого 1905 року Кость та Параска Елиїв (Елия).Кость Елиїв своєю працею дивував людей. Був...

Копичинецька ОТГ через 10...

Найвища точка громади сягає 400 метрів. Найнижча - 280 метрів.