30 C
Kopychyntsi
сьогодні 14.04.2024
НовиниКопичинціПотребуєш - візьми, можеш - поклади

Потребуєш – візьми, можеш – поклади

-

Напередодні нового року, у п’яти магазинах громади, а саме в селах Оришківці, Гадинківці, Сухостав та місті Копичинці (2 магазини) були встановлені соціальні полиці, мета яких полягає у допомозі тим, хто цього потребує. Всі бажаючі мають змогу покласти туди продукти, а ті, у кого не вистачає грошей, можуть їх звідти взяти.

Щоб дізнатись детальніше, як працює дана полиця ви можете переглянути у відео:

Ось так виглядали полиці:

Оновлення в січні 2020.

З моменту минулої публікації, ідея поширилась на села Майдан, Яблунів, Котівка та Коцюбинці, де було встановлено додаткові соціальні полиці.

“Шановні односельці, приєднуйтесь до акції!” – написала у своїй фейсбук сторінці Анжела Лаврушко, котра долучилась до організації в селі Котівка.
У період трьох тижнів новорічно-різдвяних свят, жителі ділилися продуктами із тими, хто цього потребував залишаючи їх у спеціально обладнаних полицях чи ящиках. Дякуємо усім, хто долучився! 

попередня статтяРозіграш фотосесії в Інстаграмі
наступна статтяЮні біатлоністи
Богдан Келічавий
Працюю у сфері розвитку міст. У вільний час допомагаю Копичинецькій ОТГ. Люблю подорожувати світом, знайомлячись із міськими радами та їх представниками. Керуюсь кредо: думай глобально, дій локально.

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНИЙ ВИ...

У Копичинецькій Громаді відбувся військово – патріотичний вишкіл «Юний патріот» присвячений до Дня захисника та захисниці України та Дня українського...

ЗУСТРІЧ З ОСТАПОМ ДРОЗДОВ...

Сьогодні відбулась зустріч - діалог із Остапом Дроздовим у Копичинецькій бібліотеці для дорослих. Говорили не про прості буденні речі, а про самоіден...

Неймовірна історія зустрі...

Сучасна історія дружби з піаністом Славоміром Добжанським почалася у січні 2019 року. Тоді, ми з Андрієм Патолою вирішили звернутися у службу підтрим...