30 C
Kopychyntsi
сьогодні 19.03.2024
НовиниКопичинціКопичинецькі пауерліфтери

Копичинецькі пауерліфтери

-

Пауерліфтинг – це силовий вид спорту, коли спортсмен долає вагу. До нього входять три основні вправи: присідання зі штангою на плечах, жим штанги лежачи на горизонтальній лаві, і тяга штанги. Під час змагань, спортсмен повинен набрати максимальну кількість піднятих кілограмів у сумі. Береться до уваги також власна вага спортсмена.
1 березня, у місті Городенка відбувся обласний турнір з пауерліфтингу. У ньому взяли участь троє хлопців з міста Копичинці, які тренуються у місцевому тренажерному залі “Арнольд”.
Штокал Тарас (1995 р. н) отримав перше місце серед дорослих, виконав норматив кандидата в майстри спорту і при власній вазі 83 кілограми в сумі триборства підняв 565 кілограмів.
Фурик Василь (2000 р.н.) отримав перше місце серед юніорів у ваговій категорії 74 кілограми та виконав норматив другого розряду, піднявши в сумі 410 кілограмів.
Корнят Любомир (2003 р.н.) при власній вазі 74 кілограми підняв у сумі 400 кілограмів та здобув друге місце серед юнаків, виконавши норматив другого розряду.

“Мені подобається пауерліфтинг. Хоча це і важкий вид спорту, та я знайшов себе у ньому. Класне відчуття, коли поставив собі ціль і йдеш до неї через усі труднощі. Люблю атмосферу у нашому спортивному залі, тому запрошую усіх долучитись” – ділиться Тарас Штокал.

Богдан Келічавий
Працюю у сфері розвитку міст. У вільний час допомагаю Копичинецькій ОТГ. Люблю подорожувати світом, знайомлячись із міськими радами та їх представниками. Керуюсь кредо: думай глобально, дій локально.

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Копичинецька Громада!

Промо відео нашої Громади. Завітайте та співпрацюйте із нами!https://www.youtube.com/watch?v=PFf_s3xid6g

Елиїва Каплиця (Копичинец...

У Копичинцях є каплиця з цілющою водою. Збудували її далекого 1905 року Кость та Параска Елиїв (Елия).Кость Елиїв своєю працею дивував людей. Був...

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ БІБЛІОТЕК...

Щорічно, 30 вересня, відзначається Всеукраїнський день бібліотек.Бібліотека – це справжня скарбниця, яка зберігає пам'ять і мудрість народу. В Ук...