30 C
Kopychyntsi
сьогодні 17.03.2024
НовиниКопичинціБитва поколінь

Битва поколінь

-

В Україні “сезон” зустрічі шкільних друзів, зазвичай, відбуваються доволі однотипно. Випускники минулих років зустрічаються між собою та зі своїми вчителями, дивляться виступ одинадцятикласників та організовують застілля. Однак, цьогоріч Андрій Опир, котрий закінчив школу-гімназію 20 років тому, запропонував своїм колишнім однокласниками зіграти баскетбольний матч проти цьогорічних випускників.

“Мій випуск 2000 року мав хорошу баскетбольну команду, яка в свій час зайняла призове друге місце в обласному чемпіонаті. Тому, поговоривши з хлопцями, вирішили зіграти матч з випускниками 2020 року, щоб доказати в першу чергу собі, є ще порох. Це практика школи, де зараз навчається моя дочка. Там кожного року організовують цілі олімпіади з різних видів спорту між випускниками, школярами, батьками дітей, вчителями. Це дуже згуртовує колективи, показує приклад здорового способу життя та призводить то крутих, щасливих емоцій.” – розповів Андрій Опир.

Молоді незручно було відмовляти “ветеранам” у такому запрошенні, як і, мабуть, програвати від них з рахунком 39-17. Такі альтернативні матчі є позитивним прикладом здорової конкуренції та підтримки фізичного здоров’я.

Богдан Келічавий
Працюю у сфері розвитку міст. У вільний час допомагаю Копичинецькій ОТГ. Люблю подорожувати світом, знайомлячись із міськими радами та їх представниками. Керуюсь кредо: думай глобально, дій локально.

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Копичинецька Громада!

Промо відео нашої Громади. Завітайте та співпрацюйте із нами!https://www.youtube.com/watch?v=PFf_s3xid6g

Елиїва Каплиця (Копичинец...

У Копичинцях є каплиця з цілющою водою. Збудували її далекого 1905 року Кость та Параска Елиїв (Елия).Кость Елиїв своєю працею дивував людей. Був...

ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНИЙ ВИ...

У Копичинецькій Громаді відбувся військово – патріотичний вишкіл «Юний патріот» присвячений до Дня захисника та захисниці України та Дня українського...