30 C
Kopychyntsi
сьогодні 25.04.2024
Архів новин 2006-2018СпортФК "Надія" - перша!

ФК “Надія” – перша!

-

15-16 січня в м. Кременець проходив турнір ім. В.Чорновола з футзалу. Отож, наша ФК «Надія» одразу ж після свят зібралася і вирішила взяти участь у цьому турнірі. Копичани поїхали на турнір двома командами, бо на заявку було всього лиш 8 осіб з команди. У турнірі брало участь 5 команд: ФК «Надія»-1, ФК «Надія»-2, ФК «Буковина»(Чернівці), ДЮСШ (Чернівці), ФК «Буревісник» (Кременець). Матчі проходили в спортзалі університету Кременця. Зустріч складалась з двох таймів по 20 хвилин кожен.

Розпочався турнір зустріччю ФК «Надія»-2 – ФК «Буковина». Наші хлопці програли з розгромним рахунком. 1:7. Черниш Володимир(який до речі брав участь у турнірі незважаючи на травмовану ногу) при рахунку 0:7 просто гарматним пострілом від своїх воріт забив гол.

В наступному матчі зустрічалися ФК «Надія»-1 – ФК «Буревісник». На 10 хвилині першого тайму Фірман Андрій потужним ударом під перекладину відкрив рахунок в матчі. 1:0. Через 3 хвилини нападаючий ФК «Буревісник» зрівняв рахунок. 1:1. Зразу ж після пропущеного голу копичани знову ж вийшли вперед. Після розведення м’яча Бульбін Олександр обіграв двох захисників і спокійно розібрався з голкіпером. 2:1.Перший тайм так і закінчився з рахунком 2:1 на користь ФК «Надії»-1. Другий тайм розпочався і був дуже насичений атаками наших хлопців. Але? незважаючи на незліченну кількість атак? копичанам не вдалося забити ще бодай один гол. Натомість кременецьким футболістам в одній з рідкісних атак вдалося забити гол. Нападник ФК «Буревісник» прийняв м’яч на груди і з 12 метрів з розвороту пробив прямо в рамку воріт. 2:2. Це сталося за хвилину до закінчення матчу. Остаточний рахунок зустрічі – 2:2.

Наступна зустріч: ФК «Надія»-2 – ФК «Буревісник». Наші хлопці в запеклій боротьбі змогли вирвати перемогу з рахунком 7:6. На останній хвилині Гута Михайло забив переможний гол. За наших забивали – Тесовський, Лушней Роман-2, Беззубко Степан-3, Гута Михайло. Клак Олексій(молода зірка нашої команди з кожною зустріччю додає в майстерності) в цій зустрічі віддав 3 гольових передачі.

В наступній зустрічі наші хлопці з’ясовували відносини між собою. На полі була дуже запекла боротьба з перших секунд: «брат йшов на брата, друг на друга». Перший тайм закінчився з рахунком 4:0 на користь ФК «Надії»-1. Голи забивали – Бульбін-2, Ленчук, Шпікула. На другий тайм ФК «Надія»-2 вийшла з ще більшою злістю. На поле вийшла молода зірка нашої команди 12-річний Клак Олексій. І саме зусиллями Клака і Тесовського Михайла ФК «Надії»-2 вдалося скоротити рахунок до 4:3. Але за 5 хвилин до кінця всі надії нашої другої команди хоча б на нічию остаточно рухнули. Бульбін Олександр прекрасною передачею вивів Омельчука Назара віч-на-віч з голкіпером ФК «Надії»-2, Чернишом Володимиром, і спокійно його обіграв. 5:3. На цьому було поставлено крапку в цій зустрічі. Остаточний рахунок матчу ФК «Надія»-1 – ФК «Надія»-2 – 5:3.

Для наших команд в цей ігровий день більше зустрічів не було. Зафіксовані ще такі результати: ФК «Буковина» – ДЮСШ – 12:2, ФК «Буревісник» – ДЮСШ – 7:2.

Наступний день розпочався зустріччю ФК «Надія»-1 – ДЮСШ. В цій зустрічі пробудилося бомбардирське чуття в Сагайдака Віктора, який зумів забити 5 голів! Ще забивали Шпікула Ярослав і Ленчук Василь (2 голи). І вже при рахунку 8:0 копичани трішки розслабились і дали супернику забити гол в свої ворота. Ще в цій зустрічі дуже здивувала млява гра Бульбіна Олександра і Фірмана Андрія. Погане в цьому матчі було тільке те, що Сагайдак в кінці зустрічі отримав травму, і в останньому матчі участі не брав. Остаточний рахунок зустрічі ФК «Надія»-1 – ДЮСШ – 8:1.

Наступний матч ФК «Надія»-2 – ДЮСШ. Закінчився з рахунком 6:1 на користь копичан. Тесовський Михайло зробив хет-трик. Лушней Роман забив два голи. І вже при рахунку 5:0 команді з м. Чернівці вдалося забити гол. Але зразу ж Дитиняк Володимир, після передачі Клака, забив гол. 6:1. До кінця матчу більше нічого цікавого на полі не було.

Наступна зустріч ФК «Буревісник» – ФК «Буковина» – 5:3.

Остання зустріч цього турніру була дуже важлива. ФК «Надія»-1 – ФК «Буковина». Цей матч можна було б сміло назвати фіналом турніру тому, що за перемоги будь-якої з команд вона ставала чемпіоном. Нічия не влаштовувала жодну з команд. Початок матчу був дуже напружений. Жодна з команд не бігла в атаку, бо боялась пропустити гол. Але на 10 хвилині зустрічі нашим хлопцям вдалося відкрити рахунок в матчі. Після розіграшу аута Бульбін Олександр обіграв «на замасі» захисника і «з носка» пробив у ворота. 1:0. ФК «Буковина» зразу ж понеслася відіграватися. Копичани спокійно тримали м’яч. І вже за хвилину до закінчення першого тайму спіймали чернівчан на контратаці. Прекрасну атаку в один дотик за участю Демчука і Бульбіна завершив Фірман Андрій, пробивши між ноги голкіперу. 2:0. Кінець першого тайму. Під час перерви Шпікула І.Я. сказав нашим хлопцям грати так, як і грали, щоб було все спокійно. Почався другий тайм. ФК «Надія»-1 перекрила всі зони. ФК «Буковина» тримала м’яч на своїй половині поля і це було нам на руку. Ближче до кінця матчу чернівецькі футболісти вже почали багато «фолити». Наші хлопці відповідали взаємністю, не шкодуючи ні себе, ні суперника. За 5 хвилин до закінчення матчу ФК «Буковина» пішла у ва-банк. Голкіпер вийшов до центру поля і йому віддали пас. Але тут невідомо звідки для голкіпера, взявся Бульбін Олександр, який його почав «пресувати». Воротар помилився при передачі, віддавши пас на Фірмана Андрія. Останній же спокійно переправив «круглого» в порожні ворота. 3:0. Після цього ФК «Буковина» заспокоїлася, і команди просто догравали матч. І ще радує те, що в цій зустрічі нарешті вийшли на свій рівень Бульбін і Фірман.

Підсумкова турнірна таблиця:
1. ФК «Надія»-1 – 10
2. ФК «Буревісник» – 7
3. ФК «Буковина» – 6
4. ФК «Надія»-2 – 6
5. ДЮСШ – 0.

Отже, переможцем турніру ім. В.Чорновола є ФК «Надія»-1 (м. Копичинці). Наші привітання хлопцям!!!

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

“Дерибан землі” в кращих ...

На початку 2018 року у рамках децентралізації Урядом було прийняте рішення про передачу земельних ділянок сільськогосподарського призначення державно...

СВЯТКУВАННЯ ДНЯ СЕЛА ОРИШ...

30 серпня відбулося святкування Дня села Оришківці!

«Запобігти. Врятувати. До...

Починаючи з 2004 року, Державною службою України з надзвичайних ситуацій проводиться громадська акція “Запобігти. Врятувати. Допомогти”, головним зав...