30 C
Kopychyntsi
сьогодні 23.04.2024
НовиниЯблунівМовний табір від ГО Поруч у Яблунові

Мовний табір від ГО Поруч у Яблунові

-

Протягом тижня американська студентка Ніна проводила мовний табір для дітей віком від 7 до 15 років у школі села Яблунів. Координували подію Арсен Келічавий та Наталія Леньо-Сигіль.

Nina Wilson

“Я вивчила Україну дуже глибоко через перебування у тісно взаєпомов’язаній між собою громаді, де усі знають та піклуються одне про одного. Я відчула себе надзвичайно гостинно очікуваною тут.” – пише Ніна у своєму відгуку про поїздку.

Posted by Копичинці та околиці on Friday, June 21, 2019

Тетяна Зігрій-Павшок, котра кожного дня возила своїх двох дітей з Гадинковець у Яблунів на табір, пише: “Про організацію англомовного табору дізналась з інтернету і це одразу зацікавило моїх дітей. Їм завжди подобались уроки англійської а тут такий шанс поспілкуватися з людиною для якої ця мова є рідною. Усім дітям дуже сподобався табір і спілкування в вигляді ігор, пісень, скоромовок та інше. А мотивом моїм для таких дій і досягнень нових цілей завжди є діти. З ними, я заново проживаю життя і навчаюся чогось нового”. 

Ось коротке відео про табір Ніни в Яблунові і Каховці:

Богдан Келічавий
Працюю у сфері розвитку міст. У вільний час допомагаю Копичинецькій ОТГ. Люблю подорожувати світом, знайомлячись із міськими радами та їх представниками. Керуюсь кредо: думай глобально, дій локально.

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

“Дерибан землі” в кращих ...

На початку 2018 року у рамках децентралізації Урядом було прийняте рішення про передачу земельних ділянок сільськогосподарського призначення державно...

«Запобігти. Врятувати. До...

Починаючи з 2004 року, Державною службою України з надзвичайних ситуацій проводиться громадська акція “Запобігти. Врятувати. Допомогти”, головним зав...

СВЯТКУВАННЯ ДНЯ СЕЛА ОРИШ...

30 серпня відбулося святкування Дня села Оришківці!