30 C
Kopychyntsi
сьогодні 24.03.2024
Архів новин 2006-2018СпортНаш земляк, Василь Іванчук, став чемпіоном світу!

Наш земляк, Василь Іванчук, став чемпіоном світу!

-

Новим чемпіоном світу з бліца став представник України Василь Іванчук. Нагадаємо, що Іванчук родом з Копичинців. Детальну інформацію про нього можете подивитись у розділі "Відомі люди". Вітаємо Василя і бажаємо нових перемог!!!

Як передає «Газета.ru», фінальний етап чемпіонату світу з бліца завершився в четвер у Москві.

У турнірі брали участь 20 гросмейстерів: Іванчук, Крамник, Леко, Мамедьяров, Широв, Гельфанд, Камський, Карлсен, Ананд, Карпов, Морозевич, Грищук, Касимжанов, Бакро, Адамс, Савченко, Пономарьов, Дреєв, Рублевський, Коротильов. Головний арбітр турніру – Анжей Філіпович з Польщі.

Доля турніру вирішилася в останньому турі. До його початку лідери та рейтингові фаворити турніру, Віші Ананд та Василь Іванчук, ділили перше місце та мали по 24.5 очка. В особистій зустрічі сильнішим виявився Іванчук, який грав чорними.

http://gazeta.ru

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Професійний цілодобовий д...

Територіальний центр соціального обслуговування надає послуги людям, що потребують сторонньої допомоги (літнім людям та особам з інвалідністю). Ми по...

Копичинецькі пауерліфтери...

Пауерліфтинг - це силовий вид спорту, коли спортсмен долає вагу. До нього входять три основні вправи: присідання зі штангою на плечах, жим штанги леж...

СВЯТКУВАННЯ ДНЯ СЕЛА ОРИШ...

30 серпня відбулося святкування Дня села Оришківці!