30 C
Kopychyntsi
сьогодні 28.03.2024

Надія у ДЮФЛ-і

-

Давненько на сайті нічого не писалося про футбол. Пригадуємо тріумф І.Шпікули і його команди 1991 року народження. Хлопці уже у вищих навчальних закладах. Демонструють іншим містам Копичинецьку школу футболу.

 

 

Місце найстаршої групи зайняла команда А.Краснянського і його хлопців 1992 року народження. 7 вересня розпочався осінній сезон ігор першої юнацької ліги України. Тут грають дві наші команди 1992 і 1994. Окрім нас ще беруть участь такі клуби: ДЮСШ-1 (Хмельницький), ДЮСШ (Бердичів), ДЮСШ-2 (К.-Подільський), МФК Ковель (Ковель), СДЮШОР Верес (Рівне), Пансіон (Шепетівка), ДЮФК Нива-Світанок (Вінниця), Поділля (Хмельницький), Інфолайн-Поділля (Козятин).

Хочу зауважити, що суперники дуже сильні. Як то кажуть, така собі "група смерті". До сьогодні вже пройшли три етапи змагань. Тому я опишу дані із усіх матчів.

Спочатку Інфолайн-Поділля (Козятин) завітали в Копичинці. Це було у неділю 7 вересня. О 13 годині дня відбувся матч, де старші впевнено перемогли з рахунком 5:1. Козятин забив перший гол))). У нашій команді відзначились двічі Освіцімський та Коваль, один раз Келічавий. Команда 1994 р.н. подолала суперника з рахунком 2:0. Відначались Надвірняк(з пенальті), Попко.

14 вересня ми знову приймали гру. На цей раз прибув МФК Ковель. Між гостями та господарями точилась боротьба. Спочатку Надія повела вперед у рахунку: 1:0, далі 1:1, 1:2, 2:2, 2:3, 2:4. Тепер поразка. У нас забивали Освіцімський і Леськів. Гравці 1994 р.н. продемонстрували гостям свою гру, вигравши із рахунком 3:0. Відзначались Глух, Барабаш, Марцінковський.

Буквально вчора Надія їздила у Хмельницький, це зіграла із місцевим Поділлям. Хочу зауважити, що поле там було не в найкращому стані. Попри це юнаки 1992 р.н. вибороли на виїзді 3 очки у господарів, обігравши їх із рахунком 2:0. Обидва голи красиво забив головою Леськів Володимир. Молодша група не потішила своїх фанів-копичан, програвши 4:0. Як зізнаються наші друзі, причиною поразки було озерце у власному воротарському майданчику і страшенна невдача.

Як бачите, буває різне. Особисто мені ніколи не забудуться ці недільні дні, проведені з командою, виїзди по 350 кілометрів від дому і ввесь цей позитив, що на нас чекає. А вас прошу вболівати за своїх.

(оновлена турнірна таблиця ще не з`явилася. Я обов`язково добавлю її сюди, щоб була можливість поглянути на розташування Надії серед інших клубів).

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Професійний цілодобовий д...

Територіальний центр соціального обслуговування надає послуги людям, що потребують сторонньої допомоги (літнім людям та особам з інвалідністю). Ми по...

Елиїва Каплиця (Копичинец...

У Копичинцях є каплиця з цілющою водою. Збудували її далекого 1905 року Кость та Параска Елиїв (Елия).Кость Елиїв своєю працею дивував людей. Був...

«Запобігти. Врятувати. До...

Починаючи з 2004 року, Державною службою України з надзвичайних ситуацій проводиться громадська акція “Запобігти. Врятувати. Допомогти”, головним зав...