30 C
Kopychyntsi
сьогодні 13.04.2024
Архів новин 2006-2018СпортУ неділю стартує КМБЧ `08

У неділю стартує КМБЧ `08

-

Сьогодні у приміщенні школи №2 відбулось жеребкування першості чемпіонату міста з баскетболу. Згідно із заповненими заявками, взяти участь в КМБЧ мають намір 5 команд. Відкриття чемпіонату відбудеться у неділю, 3 лютого 2008 року, о 10 год., матчем між командами «Респект» і «Бурсаки». Детальніше про розклад ігор першого туру читаємо далі.

І тур.
3.02.2008 р.

10.00 год. «Респект» – «Бурсаки»
11.00 год. «Гамовер» – «Ветерани»

Щодо команд, то «Респект» укомплектована здебільшого чемпіонами цьогорічного чемпіонату району з баскетболу від Копичинецької ЗОШ №2 (Галонський Тарас, Володимир Черниш та ін.). Зміцнити команду погодилися також випускники 2006 року: Іван Решітко та Святослав Іванків. До складу команди-суперника «Бурсаки» також входять чемпіони району, але далекого 2004-05 року (Пацюрко Володимир, Полубєхін Роман, Ухач Павло, Кузик Олександр, Дудик Богдан та ін..)

«Гамовер» – молода команда з Копичинецької школи-гімназії. Що цікаво, гравці цієї команди переважно з 1991-93 рр. н. Тому «Ветеранам», досвідченим фізкультурникам та майстрам спорту, думаю, не важко буде впоратися з ними.

Пята команда, «Бугаї» (переможці першого чемпіонату міста зі стрітболу на кубок сайту kopychyntsi.com.ua), цей ігровий день пропускає.

Наразі невідомо порядок зустрічей наступних турів, позаяк організатори турніру ще не повністю узгодили дати проведення майбутніх поєдинків.

Ласкаво просимо на КМБЧ `08! Вхід вільний!

PS. Усі ігри відбудуться у приміщенні спортзалу Копичинецької школи №2

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНИЙ ВИ...

У Копичинецькій Громаді відбувся військово – патріотичний вишкіл «Юний патріот» присвячений до Дня захисника та захисниці України та Дня українського...

Арт перформанс на сміттєз...

Житель Копичинець Сергій Оцел опублікував фото на місцевому сміттєзвалищі. Ця світлина привернула широку увагу громадськості до проблеми неорганізова...

Неймовірна історія зустрі...

Сучасна історія дружби з піаністом Славоміром Добжанським почалася у січні 2019 року. Тоді, ми з Андрієм Патолою вирішили звернутися у службу підтрим...