30 C
Kopychyntsi
сьогодні 24.03.2024
Архів новин 2006-2018Подорожі"Республіка" закрила цьогорічний сезон фестивалів під відкритим небом

“Республіка” закрила цьогорічний сезон фестивалів під відкритим небом

-

16-18 вересня в центрі Поділля м.Кам’янці-Подільському вперше проводився фестиваль "Республіка", котрий зібрав під своїм крилом сучасних митців, музикантів і просто любителів хорошого проведення часу. Фактично фестиваль виявився станнім із цьогорічних оупенейрів, закривши сезон.

Нажаль побувати на всіх фестивальних днях не випало нагоди. Програма фесивалю була дуже насиченою, адже окрім великої сцени (в старому замку) була також змонтована мала сцена в центрі біля ратуші, а у вірменському дворику розмістилась літературна сцена. Протягом всіх трьох фестивальних днів, та кілька днів до в місті також працювали митці – художники сучасного мистецтва, котрі перетворили скупі фасади будинків на сравжні витвори мистецтва.

За перших день на головній сцені фестивалю виступили Чумацький Шлях, MILKIT, Magic Dolls, РибаЖир, ВорсТ, ГАЛяК, Порцеляна, Пропала Грамота, O.TORVALD, The Вйо. Другий день був дуже "тернопільський", адже в програмі було чимало наших земляків Медовий Полин, Ті, що Падають Вгору, Nameless, Space Cakes, Роллiкс, Карна, Cheese People(Росія), С.К.А.Й.

Третій заключний день обіцяв бути дуже цікавим і чи не найпотужнішим. Розпочалось все із малої сцени в центрі, де спочатку проводились конкурси від спонсорів фестивалю, а згодом на сцену піднялись гурти BiG PapaS, Шкідлива звичка та приємний бонус команда з Луцька 4Hours, котра не була заявлена в програмі.

По закінченні малої сцени основна маса фестивальників вирушила в старий замок, послухати Бензопілін, Фіолет, К-402, Безодню. Щиро здивувала і захопила музика від львівського гурту ніагАра, котрий не перестає дивувати своїм важким жіночим вокалом, проте дуже хорошою лірикою в текстах.

Після цього виступив Кожаный Олень, гурт з Сімферополя, котрий грає панкрок. Дуже пожвавилось під сценою. Гурт Моторролла пообіцяв "забути" поп-мотиви власних пісень, виконавши все в традиційному роковмому стилі. Чи не найважчмм цього вечора став гурт АННА, котрий просто таки розірвав люд, котрий зібрався під сценою, щоправда виступи гуртів були обмежені по часі, а оскільки графік змістився то гурт зіграв зовсім мало пісень зі своєї запланованої програми. Також не пощастило гурту Димна Суміш, котрі традиційно грають дуже професійно та якісно. Цього разу виникла проблема зі звуком і звукорежисерами – Сашко Чемеров просто таки кинув гітару і зійшов зі сцени разом з гуртом, зігравши до цього всього лише 2 пісні.

Ну і хедлайнером цього вечора став Оркестр Че, котрі виконали свою акустичну програму просто супер, показавши при цьому ще й непогане шоу.

Звичайно жоден фестиваль не обходиться без проблем і не допрацювань, так було і на "Республіці", але дуже хочеться щоб даний фестиваль і надалі проводився в такому мальовничому місті нашої держави як Кам’янець-Подільський, збільшуючи його туристичну привабливість. Що ж, зустрінемось наступного року на "Республіці"?

Спонсор допису: Цікавитесь облаштуванням власного будинку чи квартири? Дізнайтесь де можна купить мягкую мебель в Киеве, за хорошими цінами

Тарас Демчукhttps://dyoma.pp.ua
Засновник та адміністратор сайту Копичинці та околиці. Люблю своє рідне місто, хоча живу і працюю вже багато років у Києві. У вільний час подорожую та люблю читати книги

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Професійний цілодобовий д...

Територіальний центр соціального обслуговування надає послуги людям, що потребують сторонньої допомоги (літнім людям та особам з інвалідністю). Ми по...

Елиїва Каплиця (Копичинец...

У Копичинцях є каплиця з цілющою водою. Збудували її далекого 1905 року Кость та Параска Елиїв (Елия).Кость Елиїв своєю працею дивував людей. Був...

НАЙФЕСТИВАЛЬНІШЕ СЕЛО УКР...

8 серпня 2021 року село Яблунів здобуло Рекорд України, як найфестивальнішого села. Щороку тут проходять 4 фестивалі, до кожної пори року.Взимку ...