30 C
Kopychyntsi
сьогодні 07.05.2024
Архів новин 2006-2018СпортОдні виграли, одні програли

Одні виграли, одні програли

-

Вчора, у п’ятницю, копичан знову об’єднав футбол, адже грали наші улюбленці ФК “Надія” з ФК “Поділля” (м. Хмельницький). Першими на поле вийшли вихованці Краснянського А. М., юнаки 1992 року народження.

Гра виявилася дуже напруженою та емоційною, але, на жаль, закінчилась перемогою гостів. Після помилки захисників нападник з Хмельницька відкрив рахунок. Це сталося на 2-ій хвилині. Такий факт змусив хлопців йти вперед і забивати, вони провели десяток небезпечних атак в першому таймі, а в другому ще з більшою наполегливістю бігли на чужу половину поля. Проте сьогодні їм не вдалося перемогти, або, бодай, здобути нічию. Матч закінчився з мінімальною перевагою хмельницьких друзів 0-1.

 

За цим спостерігала переповнена лава запасних, на якій опинилася ціла ланка ключових гравців, у зв`язку з травмами та з інших причин.

Наступними на поле вийшла команда юнаків 1994 року народження, яку тренує Фецак В.Б. Хлопці бачили, як програли їхні колеги, і вирішили довести, що це прикрий випадок, випадковість, і що Копичинці вміють грати у футбол. Одразу після стартового свистка арбітра, хлопці почали тиснути на ворота суперника і через деякий час забили гол, а потім ще один і ще, і вже ні що не могло їх зупинити. Матч закінчився з розгромним рахунком 5-1 на користь “Надії”.

У наступну неділю “Надія” поїде у Вінницю, де поміряється силами з місцевою командою.

Тарас Дідикhttps://dyoma.pp.ua
Засновник та адміністратор сайту Копичинці та околиці. Люблю своє рідне місто, хоча живу і працюю вже багато років у Києві. У вільний час подорожую та люблю читати книги

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Копичинецька ОТГ через 10...

Найвища точка громади сягає 400 метрів. Найнижча - 280 метрів.

СВЯТКУВАННЯ ДНЯ СЕЛА ОРИШ...

30 серпня відбулося святкування Дня села Оришківці!

Спортивний захід “З...

Сувора зима не зупинила юних біатлоністів нашої громади на шляху до звершень. Спортивний захід "Зимова Нічлава" відбувся сьогодні у парку міста Копич...