30 C
Kopychyntsi
сьогодні 04.05.2024
Архів новин 2006-2018СуспільствоВпровадитимуть українські вечірки...

Впровадитимуть українські вечірки…

-

"У клубах Тернопільської області будуть впроваджувати вечірки у вишитих сорочках," – така інформація з’вилася в інформагенції "ЗІК". У замітці головним чином говориться про першу (!) українську вечірку на Тернопільщині, яка відбулась днями, і про намір впроваджувати такі вечірки по всій області. З гордістю можна відповісти на це інформаційне повідомлення тим, що "Українська вечірка" на Тернопільщині вже була у містечку Копичинці, 7 липня 2006 року. zik.com.ua: "Першу у Тернопільській області вечірку в українських традиціях провели у розважальному комплексі “Алігатор”, що в обласному центрі, представники БЮТу, – повідомила 21 лютого ЗІКу прес-секретар ТОО ВО “Батьківщина” Олена Криницька.

У вишитих сорочках усіх відвідувачів запрошували безкоштовно.

Керівник Тернопільської організації “Батьківщина молода” і основний організатор заходу Ігор Яворський втілив у життя свій намір – пропагування української музики серед молоді.

“Найбільше тішить те, що без жодних комплексів та сором’язливості 90% присутніх на вечірці були у вишиванках та із задоволенням танцювали під українську музику”, – сказав Ігор Яворський.

Серед декількох сотень відпочиваючих були студенти, депутати різних рівнів, бізнесмени.

Подібні заходи подобаються молоді, тому, вважають молоді бютівці, таку ідею варто впроваджувати у клуби Тернопільської області".

Що стосується Копичинців, то ми не припинятимемо влаштовувати українські вечірки і, можливо, вже ближчим часом ви танцюватимете під українську музику у вишиванці.

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Копичинецька ОТГ через 10...

Найвища точка громади сягає 400 метрів. Найнижча - 280 метрів.

Юні біатлоністи

19-22 грудня 2019 року на НСБ "Тисовець Львівської області відбувся чемпіонат України з біатлону серед юнаків та дівчат старшої та молодшої вікової г...

Професійний цілодобовий д...

Територіальний центр соціального обслуговування надає послуги людям, що потребують сторонньої допомоги (літнім людям та особам з інвалідністю). Ми по...