30 C
Kopychyntsi
сьогодні 23.07.2024
Архів новин 2006-2018КультураБумбокс у файному місті

Бумбокс у файному місті

-

У неділю 17 лютого у Тернополі відбувся виступ гурту «Бумбокс».
Я був там, дуже сподобалось, тому вирішив написати статтю.

 

Однак давайте краще спочатку ознайомимось із учасниками та історією групи, яка була організована в 2004 році у Києві. Тоді Андрій Хливнюк (вокал), та Андрій «Муха» Самійло (гітара)  почали разом складати музику. І робили вони це лише для себе, без надії на велику популярність. Згодом постало питання про залучення більшої кількості інструментів. Хлопці вирішили поекспериментувати і запросили лише Валіка Матіюка – відомого українського скретч-майстра. DJ не відмовився. Саме Валік зміг органічно доповнити групу, яка почала розвивати свій новий стиль. Гра на пластинах присутня майже у кожній пісні.

 

Хоча група зібралась у Києві, всі її учасники із різних міст: Андрій Хливнюк – із Черкас, Андрій «Муха» Самійло – з Луцька, Валентин «Валік» Матіюк – із Ново-Волинська.

А ось в газеті «20 хвилин» у інтерв`ю після концерту у Тернополі Муха розповів про «правдиву» історію створення гурту: «Одного чудового дня акули українського шоу-бізнесу вирішили створити новий гурт. Для цього оголосили кастинг. Умови відбору були такі – однаковий зріст, одноковий колір очей і однакова сексуальна орієнтація… тобто гетеро. Саме ми троє й пройшли цей кастинг.»

Андрій «Муха» Самійло Андрій Хливнюк Валентин «Валік» Матіюк

Що стосується самого виступу. У неділю 17 лютого у палаці «Березіль» зібралися фанати та поціновувачі гурту «Бумбокс». Концерт розпочався приблизно о 19:10. Публіка привітала оплесками артистів. Спочатку Андрій Хливнюк представився, поспілкувався з народом.

Дуже сподобалось те, що соліст у своїх піснях любив вставити слово «Тернопіль», чи ще щось неординарне. Прозвучало кілька пісень із майбутнього альбому. Присутні потроху почали піднімати свої м`ягкі містечка та співати разом із гуртом. Ще запам`яталось мені шоу Валіка з платівками. Глядачі могли оцінити талант скретч-майстра. Здавалось, що публіка знаходилась у повному розпалі, коли концерт закінчився. Ми почали тупати ногами та просити заспівати «на біс». Хлопці вийшли, Андрій Хливнюк сказав: «Ну як вам не соромно?!», жартуючи. Глядачі почули пісню «Супер-пупер».

 

Чомусь концерт пролетів надто швидко. І тривав всього 70 хвилин.


Те, що я зміг сфотографувати із свого місця


Майже стоячий зал


Втомлені хлопці після концерту (не моя фотка)

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Професійний цілодобовий д...

Територіальний центр соціального обслуговування надає послуги людям, що потребують сторонньої допомоги (літнім людям та особам з інвалідністю). Ми по...

Осінній вечір в Копичинця...

Вашій увазі відео з осінніх Копичинець, відзняте місцевими хлопцями з True Sight Project.https://www.youtube.com/watch?v=bjRdujzKEMQ&featur...

Підписання Меморандуму пр...

Підписання Меморандуму про співпрацю між уповноваженим органом з питань пробації та службою у справах дітей9 липня 2021 року відбулась робоча зустріч...