30 C
Kopychyntsi
сьогодні 24.04.2024
Архів новин 2006-2018СпортНа шляху до якісного стрітболу

На шляху до якісного стрітболу

-

Пам’ятаєте яким якісним минулоріч видався стрітбольний турнір? Тоді кільце було досить поганої якості, а майданчик для стрітболу був настільки в порохах, що аж заклинив штатний сайтовий фотоапарат. Цьогоріч, ми вирішили дещо виправити. Звісно заасфальтувати та зробити майданчик (дійсно як в справжньому стрітболі) нам не вдалось, але зате досягли меншого – зробили якісне кільце, котре цьогоріч і "потягне" всі головні стрітбольні баталії.

Говорять що без грошей не можна нічого зробити. Погоджусь. Зате за малі гроші можна зробити багато. Тут більше справа в ініціативності та бажанні.

Фактично з купи дерева, металу та труби за досить короткий час було створено непоганий щит. І я від імені всього нашого порталу хочу подякувати всім хто долучився у створенні такого маленького але дуже корисної (особливо для стрітбольщиків справи).

Мушу назвати основних "винуватців", без котрих не було би того що є зараз. Це Тарас Лушней, котрий так чудово зварив щиток, поміг його змайструвати, Андрій Бабяр та Богдан Келічавий які той щиток пофарбували в такий крутий колір, Василь Вислоцький який привіз кутники для каркасу, Арсен Келічавий який помагав той весь "агрегат" встановлювати ну і особлива подяка Андрію Опиру, котрий за то всьо діло взявся, фактично все зорганізував і без якого ТОЧНО того щитка би не було. Може ше кого забув то вибачайте, але всерівно вам дякую!

Надіємось що щиток не знищать, не вкрадуть, а навпаки що на ньому будуть постійно будуть ігри, не лише на час турніру а й кожен день.

Найголовнішої фотографії (кінцевого результату) в нас немає, та й це впринципі не важливо, адже подивитись (а й зрештою випробувати) його можна на міському стадіоні на штучному полі. Кільце ви впізнаєте одразу. І заради справедливості ради нагадаю, що цьогорічний стрітбольний турнір на кубок сайту kopychyntsi.com.ua (під який фактично робилось кільце, але і з певним поглядом на майбутнє) відбудеться 24 серпня о 15.00. Приходьте всі, як учасники так і вболівальники.

Тарас Демчукhttps://dyoma.pp.ua
Засновник та адміністратор сайту Копичинці та околиці. Люблю своє рідне місто, хоча живу і працюю вже багато років у Києві. У вільний час подорожую та люблю читати книги

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

“Дерибан землі” в кращих ...

На початку 2018 року у рамках децентралізації Урядом було прийняте рішення про передачу земельних ділянок сільськогосподарського призначення державно...

«Запобігти. Врятувати. До...

Починаючи з 2004 року, Державною службою України з надзвичайних ситуацій проводиться громадська акція “Запобігти. Врятувати. Допомогти”, головним зав...

Осінній вечір в Копичинця...

Вашій увазі відео з осінніх Копичинець, відзняте місцевими хлопцями з True Sight Project.https://www.youtube.com/watch?v=bjRdujzKEMQ&featur...