30 C
Kopychyntsi
сьогодні 27.03.2024
Архів новин 2006-2018Від редакціїПерспектива. Яка вона?

Перспектива. Яка вона?

-

Навіть не знаю з чого почати статтю. Але з чогось почати таки треба. Отже мова піде про перспективи розвитку нашого сайту, майбутні плани та ідеї, яким звісно знадобиться ваша підтримка, дорогі читачі і користувачі. Отже що ми задумали найближчим часом читайте далі.

Отже на сайті за минулий рік у нас появилась веб-камера, у новому році плануємо запустити власне інтернет-радіо. Класно скажете ви? Так, непогано. Але чи реально ці сервіси зробити в реаліях швидкості копичинецького інтернету? Можу сказати що ні, не зовсім. Але вихід є, ми його придумали.
Рішення полягає в купівлі VDS-хостингу, а простіше кажучи – оренда певних комп’ютерних ресурсів на стороні хостера.
Що це дасть нам?
– змога утримувати необмежену кількість веб-сайтів (ступінь важливості – середня, в майбутньому можливо будуть якісь проекти, котрим буде необхідний окремий сайт, на теперішньому хостингу це реалізувати вже не можливо);
– запуск власного інтернет-радіо (з нормальною швидкістю і якістю в незалежності від кількості слухачів);
– повноцінна робота веб-камери в режимі реального часу (не буде затримок картинки, буде здійснена робота у всіх браузерах, і як перспектива запуск ще кількох камер, якщо бути точним – 2 місця вже є на приміті).
– можливо ще щось.
Звісно це вимагає коштів і доволі немалих. VDS-хостинг на рік коштує приблизно 1800 грн. На цей рік ми (kopy.com та kopychyntsi.com.ua) зібрали десь біля 1100 грн, відповідно необхідно ще 700 грн.
Оскільки наш сайт не є настільки прибутковим залишається надіятись на вашу підтримку, в тому числі і матеріальну. Відповідно всі кошти, котрі заробляє сайт – це і банерна реклама, контекстна реклама – все йде на розвиток нашого порталу і міста.
Отже, якщо ви бажаєте долучитись до корисної справи – підтримки рідного містечка і його сайту ми передбачили декілька способів як це можна зробити.
1. Переказ коштів в системі WebMoney.
Ось наші гаманці:
R207309332057 – для переказів в російських рублях
U454512141092 – для переказів в гривнях
Z277728737569 – для переказів в доларах США
E305190261126 – для переказів в Євро
2. Переказом коштів в системі PayPal

 

3. Переказ на картку Приват-Банку:
Номер картки: 4405 8850 1283 4575

4. Готівкою
Якщо ви знаєте особисто адміністраторів сайту то можете передати гроші їм прямо в руки, або ж віднести в комп’ютерний центр kopy.com – нашому незмінному другові та партнеру.

5. Підтримати пасивно
Клікаючи на рекламу, яка є на сторінках сайту, або замовити розміщення вашої реклами.

6. Ваш варіант
Якщо ви дуже хочете помогти, але жоден з наведених варіантів вам не підходить, ви можете написати нам: tdyoma@gmail.com та pavlo.uh@gmail.com і ми обов’язково дійдемо до спільного знаменника.
Насправді не хотілось би просити грошей у людей, хотілось би власними силами реалізовувати різні проекти. Але нажаль прибутки не ті, тому надія на вас, дорогі користувачі kopychyntsi.com.ua.

Коли ми це все зробимо?
Якщо гроші будуть зібрані я думаю перехід на власний сервер будемо проводити десь в березні. Вже тоді запустимо радіо і веб-камеру з нормальною швидкістю роботи.

Що буде з грошима?
Всіх хто пожертвує гроші на спільну справу, ми занесемо у спеціальний список і зробимо спеціальний розділ на сайті. Якщо ж грошей буде зібрано більше необхідного – у нас є куди розвиватись. Як я казав маємо на приміті ще 2 місця куди встановити камеру, чи оплатити на довший термін сервер, чи провести в місті якусь цікаву подію. Ваші гроші не будуть викинуті на вітер.

Звісно гроші грошима, але нам також важлива і ваша моральна підтримка, адже справу значно легше робити коли знаєш, що вона потрібна не лише тобі але й іншим. Тому дякуємо і за теплі відгуки про роботу сайту, які неодноразово чуємо.
Дякуємо за підтримку та рузміння. Щиро, адміністрація kopychyntsi.com.ua
 

http://kopychynsti.com.uahttps://dyoma.pp.ua
Засновник та адміністратор сайту Копичинці та околиці. Люблю своє рідне місто, хоча живу і працюю вже багато років у Києві. У вільний час подорожую та люблю читати книги

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Професійний цілодобовий д...

Територіальний центр соціального обслуговування надає послуги людям, що потребують сторонньої допомоги (літнім людям та особам з інвалідністю). Ми по...

Елиїва Каплиця (Копичинец...

У Копичинцях є каплиця з цілющою водою. Збудували її далекого 1905 року Кость та Параска Елиїв (Елия).Кость Елиїв своєю працею дивував людей. Був...

НАЙФЕСТИВАЛЬНІШЕ СЕЛО УКР...

8 серпня 2021 року село Яблунів здобуло Рекорд України, як найфестивальнішого села. Щороку тут проходять 4 фестивалі, до кожної пори року.Взимку ...