30 C
Kopychyntsi
сьогодні 24.03.2024
Архів новин 2006-2018Від редакціїkopychyntsi.com.ua. 3 роки онлайн

kopychyntsi.com.ua. 3 роки онлайн

-

 Ну от вже 3 роки вводячи в стрічку броузера kopychyntsi.com.ua ви потрапляєте на інформаційну сторінку нашого міста. Звичайно 3 роки це дуже незначний термін. В 3 роки дитина ще не дуже добре розмовляє, чого не скажеш про наш портал, котрий розмовляє від дня свого створення. 🙂 Щоправда іноді не так періодично як хотілось би. Отже, наші скромні досягнення та статистика за рік праці читайте далі. 

Отже мабуть почнемо із статистика, яка як відомо не бреше. Всі статистичні дані взяті з аналітичного сайту Google Analytics в період з 1 серпня 2008 року по 1 серпня 2009 року. Отже за минулий рік маємо такі результати:

Кількість відвідувачів: 115 444

Переглянуто сторінок: 353 223

Топ-10 основних запитів у пошуковику після яких користувач потрапляв на наш сайт:

Топ 25 країн-відвідувачів нашого сайту в 2009 р.:

От такі то результати. Погані вони чи хороші судити вам.

Ну а тепер щодо роботи самого сайту протягом року. Звичайно були як сумні так і веселі події в житті сайту. Що найбільше запамяталось це те що все таки ми цьогоріч перейшли на нове ядро, котре є більш сучаснішим і вміщує в собі більш сучасні технології, без яких подальший розвиток сайту був би не можливий. 

Так сталось що протягом року ми змінювали дизайн аж двіччі. І через нестабільність роботи першого маємо теперішній вигляд сайту :). 

Окрім безпосередньої інформаційної роботи в інтернеті, сайт також активно приймав участь в організації та підтримці різних заходів котрі проводились у нашому місті.

2 стрітбольний турніртематична вечірка "Веселе Різдво",  День Героїв у Копичинцях, пейнтбольний турнір "Семкова сотня 2009", Копичинецький міський баскетбольний чемпіонат 2009 і перший фестиваль рок-музики "Рок-сарделька".

Можливо ще щось забув, то підгадайте. Звичайно цьогоріч вечірок не було так багато як хотілось, мабуть в такому форматі вони себе вичерпали.

Звичайно ідей для реалізації ще дуже багато, будемо старатись іти в ногу з часом, інформувати вас про всі події які відбуватимуться і надалі в нашому місті. Ну і вже традиційне звернення для статтей такого роду. Звертаюсь до людей, котрим цікава доля нашого міста, тих хто слідкує за його життям – пишіть статті, присилайте фото, беріть активну участь у роботі порталу. З вашою допомогою зробимо наше місто кращим, принаймі в інтернеті.

P.S. Приходьте всі сьогодні на святкування річниці. Буде цікаво, весело, не банально і не попсово 😉

Тарас Демчукhttps://dyoma.pp.ua
Засновник та адміністратор сайту Копичинці та околиці. Люблю своє рідне місто, хоча живу і працюю вже багато років у Києві. У вільний час подорожую та люблю читати книги

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Професійний цілодобовий д...

Територіальний центр соціального обслуговування надає послуги людям, що потребують сторонньої допомоги (літнім людям та особам з інвалідністю). Ми по...

Елиїва Каплиця (Копичинец...

У Копичинцях є каплиця з цілющою водою. Збудували її далекого 1905 року Кость та Параска Елиїв (Елия).Кость Елиїв своєю працею дивував людей. Був...

НАЙФЕСТИВАЛЬНІШЕ СЕЛО УКР...

8 серпня 2021 року село Яблунів здобуло Рекорд України, як найфестивальнішого села. Щороку тут проходять 4 фестивалі, до кожної пори року.Взимку ...