30 C
Kopychyntsi
сьогодні 19.03.2024
Архів новин 2006-2018СпортВ бій, під зливу! Маркер, фарба – наша сила!

В бій, під зливу! Маркер, фарба – наша сила!

-

Учора, 12 липня, у світлий празник святих покровителів Петра й Павла, копичинецький ліс побачив мужні та відважні змагання 12-и героїв. 12-ти стрільців з пейнтбольної зброї, 12-еро сміливців, котрі не побоялись і не полінились під нещадний дощ захистити честь щорічного турніру «Семкова сотня». Третя за рахунком подія сталася на фабричному майданчику, з окопами і деревами, і є чітко наближеною до реальних воєнних сутичок. Зрештою, злива додала ще більше реалізму забаві.

На жаль, а, може і на щастя, цього річ виступило лише 4 команди. З одному боку погано, бо мало учасників, з іншого добре, бо ті 12-еро награлись досхочу, чого б не сталося, якщо б, наприклад, було 24 особи. Тож, представляю команди і їх учасників.

Одразу назву новачків турніру, Івана Русина (DJ Malysh), Назара Бойчука і Святослава Мельника, яких об’єднала кумедна назва команди «Шльоцики».

«Каспери» – досвідчений Роман Липка, новачок Володя Мартинишин і ватажок, Славік Палій, він же DJ Casper, на його ж честь і названа команда.

Третю команди склали студент і випускник медичного вузу, Едік Ушаньов і Руслан Кравець відповідно, а також новачок Іван Тимків. Назва відповідна реноме хлопців – «Дохтори».

І, наостанок, команда організаторів турніру «Пляцки» – Павло Ухач (Пашко), Олег Ухач і Андрій Філатов.

Коротко про правила. Переможцем гри вважається та команда, яка вбила всіх суперників, або забрала ворожий прапор і занесла на свою базу. Вбивстом називається одне пряме попадання кулей з фарби в суперника і його зброю. Після цього гравець повинен покинути гру, право повернутися має вже в наступному раунді.

Турнір проводився за принципом чемпіонату. Тобто всі команди по разу зустрічалися одне з одною, а переможець визначався за кількістю набраних очок і різниці вбитих суперників.

Спочатку про перший тур. На поле бою вийшли досвідчені «Дохтори» і «Пляцки». Гра тривала майже хвилину, на великих швидкостях і цілком закономірно Едік, Руля і Ваня рознесли в пляцок свої суперників. Дохтори – Пляцки. 3:0.

Побачивши, як взагалі грати у пейнтбол, в окопи засіли «Шльоцики». Їх ворог, досвідчені Каспери, несподівано для себе довго возилися з впертими новачками, але, врешті-решт, закономірно виграли. Шльоцики – Каспери. 1:3.

Ваня Русин готується до бою…

Назар Бойчук також хвилюється…

 

Другий тур вніс дві несподіванки. Спочатку організаторська команда «Пляцки», після нищівного погрому в попередньому турі, відігралась на «Шльоциках», не залишивши в живих нікого. Пляцки – Шльоцики. 3:0.
А потім «Дохтори» повторили успіх першого туру і винесли за межі майданчика грізних «Касперів» з рахунком 3:1. Слід сказати, що гру в цьому турі повністю зробив «дохтор» Руслан Кравець, «винісши» за кілька хвилин одразу двох «касперів».

 

Розлючений Славік Палій

І задоволений влучними вистрілими Руля Кравець

 

Спостерігають…

Едік Ушаньов здивувався…

Що ж, тепер все вирішувалось у третьому турі, адже всі команди, окрім «Шльоцики», ще могли поборотися за першу сходинку.

Першими закривали турнір пара «Дохтори» і «Шльоцики». Скажу вам, що тут ледь-ледь не запахло гучною сенсацією. Дуже вміло, видно, що розігралися, захищалися «Шльоцики». Спершу Іван Русин «виніс» Руслана Кравця з гри, за кілька секунд покинув її і лідер, Едік Ушаньов. На полі лишився новачок Іван Тимків, якому посміхнулася удача. Спершу він «убив» Святослава Мельника, а в Русина, як на зло, закінчилися набої. Дохтори – Шльоцики. 3:2.
Таким чином, «Дохтори» оформили чемпіонство у «Семковій сотні – 2010». Учасники-переможці отримують право від пейнтбольного клубу «Пантера» один раз зіграти повну гру БЕЗКОШТОВНО! Кубків і медалей цього не було, бо не дозволяв бюджет і кількість учасників турніру. Та й ціна гри істотно впала аж до 40 грн!

"Дохтори" радіють перемозі! Мало кулі не поїли 😉

Казала мама не знімати маску…

Що ж, чемпіона привітали, але ще ж залишилась гра за третє місце. Тут, зрештою, запеклої боротьби не вийшло, і досвідчені «Каспери» закономірно побили «Пляцки» в суху. Каспери – Пляцки. 3:0.

Для зручності подаємо турнірі таблиці чемпіонату.

 

 

Шльоцики

//////////

3:1

3:2

3:0

Каспери

1:3

///////////

3:0

0:3

Дохтори

2:3

0:3

//////////

0:3

Пляцки

0:3

3:0

3:0

//////////

 

 

Команда

В

П

Р

О

Дохтори

3

0

9:2

9

Каспери

2

1

6:4

6

Пляцки

1

2

3:6

3

Шльоцики

0

3

3:9

0

 

Ну а після «Семкової сотні» відбулось братська велика битва 4 на 4. Лив дощ, в масках годі було щось розглянути, стріляли на звук і на удачу, всі в болоті, раді, щасливі, по-дятячому безтурботні. Вкотре переконуюся, що активний відпочинок ніколи й нізащо не зрівняться з іншими видами відпочинку.

 

Дякуємо всім, хто долучився до цієї знакової для міста події. В скорому часі повторимо змагання! Хто хоче з нами – пишіть, зголошуйтеся!
 

 

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Копичинецька Громада!

Промо відео нашої Громади. Завітайте та співпрацюйте із нами!https://www.youtube.com/watch?v=PFf_s3xid6g

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ БІБЛІОТЕК...

Щорічно, 30 вересня, відзначається Всеукраїнський день бібліотек.Бібліотека – це справжня скарбниця, яка зберігає пам'ять і мудрість народу. В Ук...

ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНИЙ ВИ...

У Копичинецькій Громаді відбувся військово – патріотичний вишкіл «Юний патріот» присвячений до Дня захисника та захисниці України та Дня українського...