30 C
Kopychyntsi
сьогодні 24.03.2024
Архів новин 2006-2018СпортБути здоровим – модно! Бути в "Арнольді" - треба!

Бути здоровим – модно! Бути в “Арнольді” – треба!

-

Можете мені не вірити, але людина, котра систематично і правильно займається спортом, не хворіє. Звідси вам і відповідь на питання чому в Україні люди стали частіше обнімати лікарняні ліжка чи навіть помирати. Гірко й від того, що починається вся біда з нашого найдорожчого цвіту – молодих школярів та студентів. Вседозволеність в країні під’юдила молодь спробувати заборонені плоди: лінь, дурість, алкоголь, нікотин, наркотики, розпусту. Слава Богу, все ж знаходяться люди, котрі лише втримались правильної дороги, але й своїм життям та дорогою ціною намагаються навчити інших.

 

Дмитро Схаб є саме тим, про кого говорити можна довго і вдячно. Маючи чудове підвальне приміщення в центрі міста, студент юридичного факультету не став відкривати привабливий з фінансової точки зору нічний бар чи інтерактивний клуб. З дитинства хлопець марить спортом, активно займався раніше настільний тенісом, був призером і переможцем багатьох змагань, тому просто зобов’язаний був створювати саме спортивний заклад. Вибір зупинився на бодибілдингу та фітнесі, що вкупі отримало назву тренажерного залу «Арнольд».

Що ж, минуло півроку з дня створення тренажерки, саме час зробити висновки і нагади про її роботу.

Надворі осінь, холоднішає і постійно дощить, а це означає, що зникає можливість безперешкодно займатися спортивними вправами надворі. Благо, є в нас тренажерка, яка у будні працює з 14 до 22 години, в час, коли школярі повертаються додому, а дорослі з нелегкої праці. А що робити копичинецьким студентам? «Арнольд» кличе до себе їх в гості щосуботи, правда вже з 12 до 20 год. Охочим попрацювати над своїм тілом в неділю не вийде – в цей день вихідний. Персонал клубу теж люди, які теж хочуть відпочивати.

До речі, про персонал. Багато чим завдячувати насамперед треба фітнес-тренеру «Арнольда», Михайлу Дуді, який серед тренажерів днює та ночує. Хлопець визначає клієнтам тренувальні плани, вправи, раціон, дає поради та слідкує, аби все з названого ним виконувалось. Інколи Михайла підміняє сам власник клубу Дмитро.

Критики і провокатори хотіли бачити загибель спортклубу вже через кілька місяців, мовляв, нащо воно нам, краще б ще один бар побудували, а спортом можна і надворі позайматися. Хай буде їм на заздрість, та «Арнольд» з перших днів прикував до себе і дорослих, і студентів, восьмикласників та восьмикласниць, що не може не тішити 😉 Стабільно до здорового способу життя зверталось понад 40 осіб щомісяця, втричі більше заходило сюди на один-два рази і майже все населення Копичинців бодай раз, але таки побували в «Арнольді» ради екскурсійного задоволення. Зробимо екскурсію і для вас, читачі kopychyntsi.com.ua, щоправда електронну.

Зверніть увагу на великий плакат, що висить на стіні магазину «Престиж». Коли будете проходити повз, підніміть голову – там розписано як потрапити до тренажерного клубу «Арнольд».

А ось і плакат у збільшеному вигляді для тих, кому не терпиться дізнатися де живе «Арнольд».

«Сильна» вивіска кому вказує, а комусь і нагадує дорогу до тренажерного клубу.

Своїх гостей "Арнольд" вітає тепло й щиро.

Кофмортабельна доріжка у здорове життя!

Тут можна відпочити, почитати журнали, або ж купити здорове харчування. Ліворуч двері ведуть в душ. Приємної пари 😉

Рухаємось до головного – тренажерів! При вході взуття знімати! "Арнольд" любить охайність та порядок. 

Направо підете – на велотренажери попадете. Тільки будьте обачні, поблизу "колотять" боксерську грушу.

Ще далі підете – на ось такі тренажери попадете.

Трохи праворуч – затишна роздягалка, шафи і лавка.

Тут можна ховати все, що заважатиме тренуванню.

Далі ви увійдете до величезно зали. Там багато тренажерів, штанг, гирь та іншого приладдя, потрібного справжньому спортсмену.

Хлопці демонструють перші результати нелегкої праці.

Жим лежачи – популярна вправа для спортсменів.

Жим стоячи. Одна з найважчих вправ.

Качалка для рук

Народний метод випрямлення хребців 🙂

Фітнес-тренер клубу, Михайло Дуда, налаштовується на роботу

Дмитро Схаб (праворуч) показує нового велотренажера

Велотренажери збирають найбільший попит серед наших прекрасних дівчат

М’яч для "підкачування" пресу

Хлопець добряче лупцює "грушу". Спаринги тут – звичайна річ.

На цьому відео ви можете познайомитися з Сергієм та Славіком, які часто приїжджають з майстер-класами до "Арнольда". Ось один фрагмент, записаний на самому відкритті тренажерки.

Думаю, ми вам добре пояснили, як можна потрапити до "Арнольда". З фотографій чітко видно, що займатися спортом не страшно, а навпаки – корисно і дуже-дуже весело 🙂 Тому запрошуємо всіх до тренажерного клубу "Арнольд".

Будьте здорові!

Ціни на тренування:

Разове тренування15 гривень

Абонемент для школярів – 100 гривень на місяць (3 рази/тиждень)……..13 тренувань

Абонемент для дорослих – 120 гривень на місяць (3 рази/тиждень)……..13 тренувань

Абонемент для дорослих – 100 гривень на місяць (2 рази/тиждень)……….8 тренувань
 

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Професійний цілодобовий д...

Територіальний центр соціального обслуговування надає послуги людям, що потребують сторонньої допомоги (літнім людям та особам з інвалідністю). Ми по...

Елиїва Каплиця (Копичинец...

У Копичинцях є каплиця з цілющою водою. Збудували її далекого 1905 року Кость та Параска Елиїв (Елия).Кость Елиїв своєю працею дивував людей. Був...

НАЙФЕСТИВАЛЬНІШЕ СЕЛО УКР...

8 серпня 2021 року село Яблунів здобуло Рекорд України, як найфестивальнішого села. Щороку тут проходять 4 фестивалі, до кожної пори року.Взимку ...