30 C
Kopychyntsi
сьогодні 26.03.2024
Архів новин 2006-2018СпортФК "Надія" в плей-оф!

ФК “Надія” в плей-оф!

-

У 17-ому турі першої дитячо-юнацької ліги України по футболу ФК «Надія» на своєму стадіоні приймала ФК «Енергетик» (Бурштин). Як і в першому колі, Бурштин знову ж таки, не хотівши, "попав" на розлючену ФК «Надію» після поразки Моршину.

Розпочався матч з атак копичан. І ці атаки тривали аж до фінального свистка арбітра. ФК «Енергетику» не вдалось створити жодної потенційної загрози біля воріт нашого голкіпера – Черниша Володимира. Натомість ФК «Надія» створила безліч гольових моментів, шість з яких вилились у забиті голи. Ще у першому таймі рахунок став 3:0 на користь ФК «Надії» зусиллями Карпишина і Тесовського. Карпишин оформив дубль реалізувавши вихід один на один з голкіпером гостей. А Тесовський замкнув передачу з кутового Ленчука Василя.

У другому таймі копичани забили ще два голи, і ще один гості забили самі ж собі. На початку другого тайму Схаб Роман зробив рахунок 4-0. В середині тайму захисник гостей просто таки філігранно зрізав м’яч у власні ворота, з 18 метрів, прямо в дев’ятку. Ще й голкіпер трішки забарився. Хоча, чесно кажучи, шансів витягнути такий удар в нього було обмаль. І остаточну крапку в цьому матчі поставив Круць Іван, який замкнув передачу Роги Степана з лівого флангу нашої атаки. Отож, підсумковий рахунок зустрічі ФК «Надія» – ФК Енергетик» – 6:0.

Деякі фрагменти з зустрічі ФК "Надія" – ФК "Енергетик"

Після цього матчу у Копичинці надійшла приємна звістка, що Моршин знову втратив очки в матчі з середняком, зігравши 0:0 з Калушем. Отож, у останньому матчі в групі 4, нашим хлопцям була потрібна тільки перемога. Їдучи в м. Новоселицю на матч з місцевим ФК «Ротор» копичани ні про що крім перемоги і не думали. Розпочався матч дуже нервово. Господарі не поступались у боротьбі ні на одному клаптику поля. Але, все ж таки, на 20 хвилині матчу ФК «Надії» вдалось відкрити рахунок в матчі. Схаб Роман, після блискучої перетасовки наших гравців влучно пробив в один дотик. Але уже за 5 хвилин господарі відновили статус-кво. Після передачі з кутового наші захисники «загубили» нападника ФК «Ротор» і він розстріляв ворота. 1:1. Так і закінчився перший тайм.

Вийшовши на другий тайм у футболістів ФК «Надії» просто-таки «горіли очі». І вже на 1-ій хвилині тайму нашим хлопцям вдалось забити гол. Тесовський Михайло, як і в попередньому матчі, вдало замкнув передачу з кутового. 2:1. Ще за 5 хвилин Карпишин обіграв двох захисників і його збили в штрафній. Заслужене пенальті, яке впевнено реалізував Омельчук Назар. 3:1. Після цього голу копичани трішки розслабились і цим самим поплатились. Півзахисник гостей, обігравши трьох наших гравців, влучно пробив в ближній кут воріт. 3:2. Але, зразу ж таки, в наступній ж атаці ФК «Надії» вдалось забити четвертий гол, і цим остаточно поховати шанси ФК «Ротора» бодай на нічию. Демчук Роман зробив прекрасну передачу на дальну штангу, перекинувши голкіпера гостей, де уже чатував Карпишин Степан. Стьопа спокійно пробив м’яч в уже пусті ворота. 4:2. Після цього голу ФК «Ротор» вже повністю, як то кажуть, зупинився… І ФК «Надія», забивши 5-ий гол зусиллями Фірмана Андрія (обігравши чотирьох захисників, потужно пробив в дальню дев’ятку). оформила 15 перемогу в групі, цим самим гарантувавши собі 1 місце, незважаючи на результат матчу в Моршині. Підсумковий рахунок зустрічі ФК "Ротор – ФК "Надія" – 2:5. Але, як виявилось, копичанам не треба було викидати стільки сил, щоб перемогти ФК «Ротор», тому-що ФК «Моршинська» знову ж таки втратила очки. Цього разу зігравши 0:0 з ФК «Рух».

Підсумкова турнірна таблиця у групі №4:

# Назва IгорПеремогНiчиїхПоразокМячiОчки
1 Надія (Копичинці) 18 15 1 2 53-10 46
2 ФК Моршинська (Моршин) 18 13 3 2 38-6 42
3 Рух (Винники, Львівська) 18 10 5 3 55-15 35
4 СДЮШОР (Калуш) 18 7 3 8 32-20 24
5 Покрова (Львів) 18 7 3 8 23-22 24
6 Енергетик (Бурштин) 18 7 2 9 25-36 23
7 ФК Ротор (Новоселиця) 18 7 1 10 22-31 22
8 Княжа (Добромиль) 18 6 4 8 23-25 22
9 ДЮСШ-3 (Івано-Франківськ)18 3 4 11 19-48 13
10 Галичина (Н. Розділ) 18 2 0 16 6-83 6

Отож, можемо сміло привітати нашу ФК "Надію" з виходом у плей-оф першої дитячо-юнацької ліги України по футболу. Тобто, у так званий чверть-фінал.

Суперником ФК "Надії" в чверть-фіналі є КОЛІПС Штурм (м. Костопіль, Рівненська область). Перший матч між командами відбудеться у цю суботу, 7 червня, в м. Костопіль.

попередня статтяВередлива пані
наступна статтяОстанній дзвоник в школі-гімназії

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Професійний цілодобовий д...

Територіальний центр соціального обслуговування надає послуги людям, що потребують сторонньої допомоги (літнім людям та особам з інвалідністю). Ми по...

Елиїва Каплиця (Копичинец...

У Копичинцях є каплиця з цілющою водою. Збудували її далекого 1905 року Кость та Параска Елиїв (Елия).Кость Елиїв своєю працею дивував людей. Був...

НАЙФЕСТИВАЛЬНІШЕ СЕЛО УКР...

8 серпня 2021 року село Яблунів здобуло Рекорд України, як найфестивальнішого села. Щороку тут проходять 4 фестивалі, до кожної пори року.Взимку ...