30 C
Kopychyntsi
сьогодні 14.04.2024
Архів новин 2006-2018СпортФК «Надія» - краща команда Тернопільщини!

ФК «Надія» – краща команда Тернопільщини!

-

15-17 квітня в смт. Гусятин проходили фінальні змагання 12-тих спортивних ігор учнівської молоді Тернопільщини 2008. У фінальні змагання вийшли команди, які представляли Тернопільський, Гусятинський, Борщівський, Збаразький, Лановецький та Бережанський райони. Гусятинський район у цьому турнірі представляла ФК «Надія» (Копичинці). Усі інші райони виставили команди з районних центрів.

Команди були розбиті на дві групи по три команди в кожній. Группа А: Копичинці, Борщів, Збараж. Группа Б: Тернопіль, Бережани, Ланівці. Слід ще написати про якість газону, яка всіх приємно здивувала. Правда, до останнього матчу поле помітно погіршало…Трава проглядала тільки на флангах :).

Розпочався турнір з матчу Бережани – Ланівці, де гору взяли хлопці з м. Ланівці, з рахунком 3:1.

Наступний матч був ФК «Надія» – Збараж. Розпочався матч з атак ФК «Надії», які, слід сказати, тривали весь матч. До 38 хвилини відкрити рахунок копичанам так і не вдавалось, незважаючи на численні атаки, але на 39 хвилині рахунок в матчі все-таки було відкрито. Фірман Андрій потужно пробив зі штрафного. Голкіпер не зміг справитись з цим ударом і відбив «круглого» прямо перед собою, де вже чатував Бульбін Олександр. І капітан нашої команди спокійно переправив м’яча в рамку воріт. 1:0. Зразу ж після голу пролунав свисток судді про завершення першого тайму. У першому таймі Збараж не мав жодного моменту, щоб забити гол.

Другий тайм розпочався з іще більш насичених атак копичан. На 10 хвилині другого тайму рахунок в матчі вже було змінено. Ленчук Василь віддав передачу на Бульбіна Олександра, який одним дотиком прокинув м’яч і другим пробив в дальній від голкіпера кут воріт. 2:0. ФК «Надія» і далі продовжувала атакувати, не даючи при цьому Збаражу навіть толком перейти центр поля. На 25 хвилині другого тайму рахунок в матчі став 3:0. Дитиняк Володимир скинув м‘яч на Демчука Романа, який, перебуваючи уже у воротарському майданчику, прокинув «круглого» дальше на Бульбіна Олександра. Нападник ФК «Надії» спокійно переправив м‘яч у ворота, цим самим оформивши хет-трик. За 5 хвилин копичани забили ще один гол. На відстані 20 метрів до воріт захисники Збаражу порушили правила проти Дитиняка Володимира. Пробивати штрафний удар підійшов Шпікула Ярослав. Він просто таки філігранним ударом поклав м‘яч у «дев’ятку» воріт. 4:0. До кінця матчу ФК «Надія» ще продовжувала атакувати, але більше голів не було забито. Отже, другий матч турніру Копичинці – Збараж – 4:0.

Тернопіль – Бережани – 5:1. Це був останній матч першого ігрового дня.

Наступний день змагань розпочався з матчу Копичинці – Борщів. Як і в попередньому матчі копичани у першому таймі не дали супернику нічого створити біля власних воріт, натомість забивши у ворота Борщова 2 «сухі» м’ячі. Перший гол було забито на 10 хвилині матчу. З лівого флангу нашої атаки Бульбін Олександр прострілив у штрафний майданчик, де першим на м‘ячі опинився Демчук Роман, і влучно пробив по воротах. Другий гол було забито зусиллями тих ж таки футболістів. Демчук Роман пробив по воротах. Голкіпер Борщова не зміг справитись з цим ударом і відбив «круглого» прямо перед собою. Саме на такий розвиток подій і очікував Ленчук Василь. Він в один дотик спокійно пробив у дальній від голкіпера кут воріт. У другому таймі у ФК «Надії» було безліч шансів, щоб збільшити розрив у рахунку, але наші хлопці не скористались цим. Матч Копичинці – Борщів завершився з рахунком 2:0 на користь копичан.

Іншим матчем у другий ігровий день була зустріч між командами Тернопіль – Ланівці. Гору взяли футболісти з обласного центру. 5:0.

Завершувався ігровий день матчем Борщів – Збараж. 1:3 на користь футболістів з м. Збаража.

Підсумкові турнірні таблиці в обох групах:

Група А:
1. Копичинці
2. Збараж
3. Борщів

Група Б:
1. Тернопіль
2. Ланівці
3. Бережани

На третій ігровий день були проведені матчі за підсумкові місця. За 5-6 місце грали Бережани – Борщів. Матч завершився з рахунком 3:0 на користь Борщова. За 3-4 місце грали Ланівці – Збараж. Збараж переміг своїх суперників з рахунком 3:0.

1 місце розігрували між собою ФК «Надія»(Копичинці) і СДЮШОР(Тернопіль). Додаткового інтересу до цього матчу додавав той факт, що ці команди аж ніяк не можуть похвалитись дружніми відносинами. І майже завжди під час матчів між цими командами на полі «спалахують пристрасті» і не рідко доходить до бійок. Тепер перейдемо безпосередньо до самого матчу.

До 15 хвилини матчу команди не мали особливих моментів, щоб відкрити рахунок. Більше проходила боротьба в центрі поля. Першими почали здавати нерви в тернопільських футболістів. Вони почали дуже часто порушувати правила. І уже на 20 хвилині залишились в меншості. Лівий півзахисник СДЮШОРу пішов у жорсткий підкат проти Демчука Романа, який уже в цей момент був без м’яча. Як наслідок – червона карточка. Після цього моменту Тернопіль почав ще частіше порушувати правила, але ФК «Надія» не зважала на це і все частіше проводила небезпечні атаки. До 30 хвилини матчу суддя показав 3 жовті карточки копичанам і 5 СДЮШОРу.

Ще до завершення першого тайму копичанам вдалось відкрити рахунок в матчі. Сагайдак Віктор відав прекрасну передачу на 40 метрів «на хід» Бульбіну Олександру. 7 номер нашої команди вийшов один-на-один з голкіпером, і спокійно його переграв. 25 хвилина. 1:0. Але уже на 31 хвилині Тернопіль позбувся ще одного футболіста. Нападник тернопільської команди ударив бутсою в коліно Демчука Романа, через що перед ним засвітилась жовта карточка. Для цього нападника це вже була друга карточка. Отже, вона автоматично перейшла в червону. Після цього моменту Демчук Роман вже не зміг продовжувати матч. І в ФК «Надії» була проведена вимушена заміна. СДЮШОР повністю почав грати від оборони, знявши двох нападників. До кінця першого тайму Бульбін Олександр, Лушней Роман і Александров Андрій мали моменти, щоб збільшити розрив у рахунку. Але перший тайм так і завершився з рахунком 1:0.

На другий тайм копичани вийшли з іще більшим настроєм. Як наслідок, ще два голи в ворота Тернополя. Їх авторами був Бульбін Олександр. Перший він забив, знову ж таки, вийшовши віч-на-віч з голкіпером. А третій гол в матчі було забито після подачі з кутового. Бульбіна Олександра тернопільські захисники залишили самого в штрафному майданчику. Шпікула Ярослав віддав точно на нього, і капітан спокійно переграв голкіпера гостей. 15 хвилина другого тайму. 3:0. До кінця матчу Тернопіль і далі продовжував захищатись, не маючи при цьому жодного моменту, щоб забити хоча б гол престижу. До кінця матчу гра вже трішки заспокоїлась. ФК «Надія» спокійно контролювала м‘яч. Отже, фінальний матч ФК «Надія»(Копичинці) – СДЮШОР(Тернопіль) завершився з рахунком 3:0 на користь копичан.

Як наслідок, кубок і золоті медалі заслужено виграли гравці м. Копичинці!!!

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНИЙ ВИ...

У Копичинецькій Громаді відбувся військово – патріотичний вишкіл «Юний патріот» присвячений до Дня захисника та захисниці України та Дня українського...

Михайло Мимрик та його шк...

У Копичинецькій гімназії діє ансамбль «Надія», який нещодавно отримував Гран-прі на конкурсі «Феєрія талантів». Нам вдалось поспілкуватись з керівник...

ЗУСТРІЧ З ОСТАПОМ ДРОЗДОВ...

Сьогодні відбулась зустріч - діалог із Остапом Дроздовим у Копичинецькій бібліотеці для дорослих. Говорили не про прості буденні речі, а про самоіден...