30 C
Kopychyntsi
сьогодні 17.04.2024
Архів новин 2006-2018СпортТренажерний зал «Арнольд» запрошує на відкриття

Тренажерний зал «Арнольд» запрошує на відкриття

-

В ці хвилини готується до відкриття унікальний проект, якому немає аналогів не лише в нашому місті, а й в цілому Гусятинському районі. Адже завтра, 17 квітня, о 16 годині, в приміщенні підвалу знаного всім містянам торговельно-розважального комплексу «Престиж», народиться перший професійний тренажерний зал Копичинців.

 

Масштаби підготовки до відкриття в Копичинцях тренажерного залу «Арнольд» просто вражають. Не дарма власник, Дмитро Схаб, так назвав своє дітище, адже в новоствореному клубі є всі умови для комфортного і, головне, ефективного заняття спортом. Тут є простора зала для хлопців, де зосереджено чимало спортивних знарядь: різноманітних тренажерів, бігових доріжок, гирь, штанг з усілякими доповненнями та примочками. Не оминув затійник спортивного клубу і прекрасних дівчат, створивши для них окремий зал з неймовірною кількістю високоякісніх велотренажерів. Також тут є звичні, але не менш важливі кімнати, як то роздягальні для хлопців та дівчат, комфортабельна душова кабіна і туалет.

У тренажерному залі «Арнольд» заняття контролюватимуть висококфаліфіковані фахівці. Зокрема охочі підсилити свій організм матимуть змогу проконсультуватися у тренера, отримати від нього потрібні поради і зауваження. Для безпечної роботи також працюватиме лікар, а біля клієнтів, що після заняття ще й захочуть розслабити м’язи – на поготові завжди стоятиме масажист.

Для спортсменів, що серйозно працюватимуть над вдосконаленням свого тіла, "Арнольд" пропонує дешеве, але напрочуд якісне здорове харчування і біодобавки.

Активні клієнти залу матимуть привілеї у вигляді абонементів з приємними цінами на послуги. Та й, зрештою, навіть одноразовий вхід на заняття рівний двом-трьом бездумно пропитих пива, що не може не тішити: адже тренажерний зал приносить користь, а спиртне, яким активно зловживає наша молодь, лише передчасну смерть.

Дізнатися більше і подивитися на дивовижно і з душею оформлений тренажерний зал «Арнольд» можна буде завтра, 17 квітня, о 16 годині, в приміщенні підвалу знаного всім містянам торговельно-розважального комплексу «Престиж». Приємною несподіванкою першого дня народження стане візит мастрів спорту міжнародного класу з міста Тернополя.

Тож якщо ви хочете навчитися, як бути здоровим і відтак більше насолоджуватися життям – обов’язково завітайте на відкриття клубу!

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Неймовірна історія зустрі...

Сучасна історія дружби з піаністом Славоміром Добжанським почалася у січні 2019 року. Тоді, ми з Андрієм Патолою вирішили звернутися у службу підтрим...

Михайло Мимрик та його шк...

У Копичинецькій гімназії діє ансамбль «Надія», який нещодавно отримував Гран-прі на конкурсі «Феєрія талантів». Нам вдалось поспілкуватись з керівник...

ЗУСТРІЧ З ОСТАПОМ ДРОЗДОВ...

Сьогодні відбулась зустріч - діалог із Остапом Дроздовим у Копичинецькій бібліотеці для дорослих. Говорили не про прості буденні речі, а про самоіден...