30 C
Kopychyntsi
сьогодні 25.03.2024
Архів новин 2006-2018СпортФК «Надія» виборола путівку на фінальний турнір у Криму

ФК «Надія» виборола путівку на фінальний турнір у Криму

-

Минулого четверга, 28 травня, у Копичинцях пройшли футбольні матчі, які визначили переможців безоплатної путівки до Криму. Відпочити, а заодно і взяти участь у фінальних змаганнях (або ж навпаки), зможуть обидві команди ФК «Надія» (1994 р. н. і 1995 р. н.), які, забігаючи наперед, справились зі завданням на всі 200 %, не просто виконавши, а перевиконавши його у кілька разів.

Отож, розпочнімо детальніше про самі ігри. Старші гравці ФК «Надія» (у нашому випадку це футболісти 1994 р. н.) зустрічались з ФК «Радехів». За повідомленням капітана команди, Святослава Мельника, спочатку гра виявилась доволі напруженою, багатою на боротьбу в центрі поля і з масою помилок від хвилювання. Це зрозуміло, адже на карту поставлений приємний трофей. Зате далі гра трішки вирівнялась, зросла кількість атак у бік воріт суперника. Хоч у складі команди з Радехова було чимало кремезних гравців, наші хлопці сміливо протистояли суперникам, настирливо забирали м’яч, швидше рухались на полі, що в результаті породило перші плоди. До кінця першого тайму ФК «Надія» 1994 р. н. перемагала свого суперника з різницею у два голи. 2:0.

Біля воріт суперника

“На заважайте, а то пропущу гол…”

“Ну що, давай п’ять! Зараз ми їм ще насипимо голів :)”

 

У другому таймі характер матчу майже не змінився. ФК «Надія» постійно атакували, намагаючись забити ще і ще. Одна з перших атак виявилась результативною. 3:0. Утім, незабаром відповідь дали гравці ФК «Радехів», відквитавши один гол. 3:1. Цей момент не те, що засмутив надіївців, а навпаки – розізлив не на жарт. Доводити, що такі голи – це випадковість, стали провідні гравці команди, зокрема ті, які відзначились у цьому матчі – хет-трик записав на свій рахунок Микола Кушнір і по одному разу розписалися у воротах Дмитро Надвірняк та Роман Гладун. Як ви вже зрозуміли, кінцевий результат матчу ФК «Надія» – ФК «Радехів» – 5:1.

Багатим на голи виявився й інший поєдинок, де ФК «Надія» (1995 р. н.) приймала однолітків з ФК «Львів». Тут, власне, багато розписувати не має потреби, адже драматичність матчу начисто знівелював рахунок на табло. 13:1. Копичинецькі футболісти декласували львівських.

На шляху до воріт

Андрій “Фіра” Фірман, срібний призер України у складі ФК “Надія” 1991 р.н., гравець збірної України, вихованець школи Бреда Фріделя (США)

Таким чином, обидві команди ФК «Надія» (1994 р. н. і 1995 р. н.) поїдуть в Крим наприкінці червня, де візьмуть участь у фіналі кращих команд України. Наш сайт бажає успіху командам і зобов’язується інформуватиме про ці ігри на своїх сторінках.

Фото: Boduk
 

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Професійний цілодобовий д...

Територіальний центр соціального обслуговування надає послуги людям, що потребують сторонньої допомоги (літнім людям та особам з інвалідністю). Ми по...

Елиїва Каплиця (Копичинец...

У Копичинцях є каплиця з цілющою водою. Збудували її далекого 1905 року Кость та Параска Елиїв (Елия).Кость Елиїв своєю працею дивував людей. Був...

НАЙФЕСТИВАЛЬНІШЕ СЕЛО УКР...

8 серпня 2021 року село Яблунів здобуло Рекорд України, як найфестивальнішого села. Щороку тут проходять 4 фестивалі, до кожної пори року.Взимку ...