30 C
Kopychyntsi
сьогодні 15.04.2024
Архів новин 2006-2018СпортКопичинецькі футболісти найсильніші у міні-футболі

Копичинецькі футболісти найсильніші у міні-футболі

-

Схоже що на футбольній ниві нашого міста нові перемоги. Так за кілька тижнів до Великодніх свят відбувався весняний районний чемпіонат з міні-футболу. Всі матчі проходили у вихідні дні – по неділях. У перший футбольний вікенд наші хлопці зустрічались із командами Васильківці, Яблунів-1, Яблунів-2 та Вікно.

Першу гру проти команди Яблунів-2 наші хлопці виграли з рахунком 2:1, у другій зіграли 2:2 із командою Яблунів-1, третю програли Васильківцям 2:0 і останню виграли у команди Вікна із рахунком 7:1, забезпечивши собі вихід із групи.

Все продовжилось і в наступну неділю, так перед хлопцями постали команди: Хоростків-2, Гусятин, Городниця. У грі з командою Хоростків-2 наші хлопці здобули перемогу 2:1, другу гру проти Гусятина програли з рахунком 3:1 і третю виграли у Гордниці із рахунком 5:1, таким чином вийшовши у фінал.

У вирішальному матчі на копичинецьку команду чекала команда Хоростків-1. В основний час вирішити футбольну суперечку не вдалось, рахунок залишився 1:1. Все вирішила серія пенальті, де наші хлопці були сильнішими і влучнішим – 3:2 (4:3 фінальний рахунок матчу).

За заслужену перемогу хлопцям вручили грамоти, кубок та медалі за 1-ше місце. Ну і не можливо не згадати гравців, котрі принесли перемогу – це Білінський П. Черниш В., Сливка І., Сливка Ю., Недільський В., Білиця Л., Козубський Р., Хоптовий А., Гондз В., Ватраль Р.

Слід сказати що участь в турнірі була ініціативою самих гравців, і нажаль не було надано жодної підтримки зі сторони місцевої влади. Але як би там не було щира подяка хлопців за представлення нашого міста в цьому турнірі та вітання з нагоди перемоги в ньому!

Тарас Демчукhttps://dyoma.pp.ua
Засновник та адміністратор сайту Копичинці та околиці. Люблю своє рідне місто, хоча живу і працюю вже багато років у Києві. У вільний час подорожую та люблю читати книги

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Неймовірна історія зустрі...

Сучасна історія дружби з піаністом Славоміром Добжанським почалася у січні 2019 року. Тоді, ми з Андрієм Патолою вирішили звернутися у службу підтрим...

ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНИЙ ВИ...

У Копичинецькій Громаді відбувся військово – патріотичний вишкіл «Юний патріот» присвячений до Дня захисника та захисниці України та Дня українського...

Михайло Мимрик та його шк...

У Копичинецькій гімназії діє ансамбль «Надія», який нещодавно отримував Гран-прі на конкурсі «Феєрія талантів». Нам вдалось поспілкуватись з керівник...