30 C
Kopychyntsi
сьогодні 24.07.2024
Архів новин 2006-2018СпортДЮСШ-1 Хмельницький – ФК «Надія»: ось як треба в гості приїжджати!

ДЮСШ-1 Хмельницький – ФК «Надія»: ось як треба в гості приїжджати!

-

Чергові ігри нашої команди у дитячо-юнацькій футбольній лізі проходили на центральному стадіоні Хмельницького, де, варто зауважити, належне для ігор поле, яких в Україні не так і багато. За словами гравців ФК «Надія», це було найкраще поле за всі ігри на виїзді!

 

1992 р. н., ДЮСШ-1 Хмельницький – ФК «Надія»

Як завжди, першими розпочали гру команда ФК «Надія» U-17 1992 р. н. З першої хвилини матчу було помітно, що одна й друга команди налаштована тільки на перемогу. Близько 20 хвилини першого тайму гра переходила з атаки в атаку, від воріт до воріт. Через 5 хвилин Леськів Володимир з-за меж штрафного майданчика, обігравши двох гравців, пробив потужно по воротах і м’яч, на жаль, зачепивши штангу, вийшов за межі поля.

Після цього гравці обох команд мали по декілька гострих моментів. Одним із них, як і годиться, скористався Шелюк Павло. Після подачі з флангу, майстерно обробивши м’яча в штрафному майданчику суперника, лівою ногою він пробив у дальній кут воріт. 0:1, ФК «Надія» попереду. Після цього темп гри впав, адже протягом наступних хвилин гра проходила досить в швидкому і рівномірному темпі.

У другому таймі після подачі з кутового гол забив Пилипів Дмитро, проте гол не зарахували через те, що м’яч перед тим вийшов за лінію поля.

До кінця гри наші гравці повністю контролювали хід гри в усіх ланках поля. Швидкі нападники команди ДЮСШ-1 Хмельницький ніяк не могли обіграти наших захисників. В рух пішли нервові клітини, які одному з хмельницькому нападнику арбітр дав можливість заспокоїти за межами поля, вилучивши його за грубу гру, а саме за навмисний удар ззаду по ногах копичинецького спортсмена.

До кінця матчу рахунок не змінився. 0:1, принципова перемога над лідером групи.

 

Склад ФК «Надія» U 17

 

Турнірне становище ФК «Надія» U 17

1994 р.н., ДЮСШ-1 Хмельницький – ФК «Надія»

Для того, щоб не втратити надію на вихід з групи, команді ФК «Надія» U-15 1994 року народження потрібна була в цьому матчі тільки перемога.

Тож після стартового свистка головного судді матчу ініціативою заволоділа саме команда з Копичинець, у результаті чого на 10 хвилині забито швидкий гол! 0:1. Відзначився Андрій Волоцюга. Утім, на цьому не слід зупинятися, а потрібно було ще забивати, що і наші хлопці старались зробити. Кожен гравець грав дуже відповідально і сконцентровано на своїй позиції, і через це гра дуже тішила копичинецьких вболівальників (незважаючи на те, що їх там було не багато).

На 22 хвилині забракувало точності удару центрального півзахисника Руслану Марцінковському. Він влучив у перекладину. За тотальної переваги на господарями гості все-таки пропустили гол. На останній хвилині першого тайму нападник хмельничан пробив (шпіцом) з-за меж штрафної площадки, на що воротар навіть не зреагував, а все тому, що був дуже сильний вітер, якраз в наші ворота! (халявний гол, одним словом, ми пустили). 1:1.

На 2 хвилині другого тайму якраз почався лік голам. Спочатку гол у ворота господарів забиває потужним ударом з 20-22 метрів Микола Кушнір. 1:2. Через кілька хвилин зі штрафного (вже другий матч підряд, до речі) забив Марцінковський Руслан! 1:3. А за чверть до кінця матчу гості вже мало не з воротарем перейшли на чужу половину поля: в атаці брали участь як нападники, так і півзахисники із захисниками! Про що, власне, свідчить на 19 хвилині гол захисника ФК «Надії» Тісногуза Степана. 1:4. Ну і на 32 хвилині остаточну крапку з лівого флангу сильним ударом низом поставив Марцінковський Руслан, оформивши таким чином дубль. 1:5. Ура! =)

Склад ФК «Надія» U 15
Турнірне становище ФК «Надія» U 15

Спонсор допису: Піклуєтесь про красу і благоустрій вашого дому? Тоді вам потрібна итальянская мебель для спальни, за найкращими цінами

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Професійний цілодобовий д...

Територіальний центр соціального обслуговування надає послуги людям, що потребують сторонньої допомоги (літнім людям та особам з інвалідністю). Ми по...

Потребуєш – візьми,...

Напередодні нового року, у п’яти магазинах громади, а саме в селах Оришківці, Гадинківці, Сухостав та місті Копичинці (2 магазини) були встановлені с...

День Незалежності!

Дякуємо усім, хто розділив святкування 30-тої річниці Незалежності України із нами!Цьогорічне святкування розпочалось із проведення вже тради...