30 C
Kopychyntsi
сьогодні 20.04.2024
Архів новин 2006-2018ПодорожіThe Best City - справжній європейський фестиваль у центрі України

The Best City – справжній європейський фестиваль у центрі України

-

З 12 по 14 липня на базі відпочинку "Новоселиця", що не далеко від Дніпропетровську відбувся фестиваль The Best City, який можливо став найкращим в Україні. Три дні сонця, дощу і зливи і море якісної музики. Але про все по порядку.

Перше, що вражає по приїзді на фестиваль – це рівень попередньої підготовки та розташування об’єктів. Схоже над цим попрацювали дуже добре. Тут вам і біотуалети (які доречі чистились дуже часто) і транспорт, розміщення сцен, торгових наметів, тощо. У фестивалю навіть була своя валюта – фести. Виключно за них можна було купляти на всій території фестивалю.

День 1
Перший день зустрів фестивальників палючою спекою, щоправда навіть тут організатори постарались – над сценою були спеціальні розпилювачі води, так що насолоджуватись музикою можна було і у спеку.
У перший день фестивалю виступли українські гурти Воплі Відоплясова та ТНМК, ближче до вечора росіяни Ночные Снайперы, а вже коли стемніло настала черга і німецької музичної легенди Guano Apes та мегапопулярних зараз британців – Hurts. Не варто навіть зупинятись, описуючи якість звуку та світлових ефектів – все на найвищому рівні.

День 2
Окрім головної сцени на фестивалі також діяла сцена, на якій протягом дня грали молоді українські гурти, діяла емоційна сцена, де проводились різні майстеркласи, зустрічі, тренінги і т.д. The Best City зі всіх сторін оточують озера, так що була нагода охолодитись від літньої спеки. Вже після обіду роботу розпочала головна сцена. Цього дня виступали українські гурти Lumiere, Kozak System та чимало російських – Дельфин, Би-2, Ленинград, Мумий Троль.

День 3
Третього фестивального дня також було не сумно. Із самого ранку на майданчику біля головної сцени відбулась історична реконструкція Хотинської битви, а ввечері на сцені виступали український гурт Мотор’ролла, росіяни Сплин, італійці Lacuna Coil, британці Enter Shikari та легенди світового року – німці Scorpions.

Замість висновку можна констатувати факт, що в Україні, як мінімум на один хороший фестиваль більше, а як максимум ми отримали якісний європейський фестиваль. Надіюсь, що фестиваль ростиме, збиратиме все кращі гурти, а відвідувачі обов’язково будуть!

Тарас Демчукhttps://dyoma.pp.ua
Засновник та адміністратор сайту Копичинці та околиці. Люблю своє рідне місто, хоча живу і працюю вже багато років у Києві. У вільний час подорожую та люблю читати книги

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Осінній вечір в Копичинця...

Вашій увазі відео з осінніх Копичинець, відзняте місцевими хлопцями з True Sight Project.https://www.youtube.com/watch?v=bjRdujzKEMQ&featur...

“Дерибан землі” в кращих ...

На початку 2018 року у рамках децентралізації Урядом було прийняте рішення про передачу земельних ділянок сільськогосподарського призначення державно...

Навчальний семінар від Ір...

Padraig Purcell провів тренінг у Копичинцях. Організатор Арсен Келічавий, директор з розвитку ВГО Поруч.