30 C
Kopychyntsi
сьогодні 23.03.2024
Архів новин 2006-2018ПодорожіРурисько 2011 - спекотний альтернативний фестиваль

Рурисько 2011 – спекотний альтернативний фестиваль

-

 Протягом двох вихідних 9-10 липня м.Бережани відпочивали під хорошу якісну українську альтернативну музику, адже цьогоріч вже вдруге проводився фестиваль "Рурисько", що відбувається в однойменному урочищі. Цьогоріч організатори приклали чимало зусиль для того, щоб організувати свято якомога краще та якісніше.

12.07.2011 – додав відео

Погода вирішила також не псувати свято – як наслідок два дні безхмарного неба і палючого сонця. Навідміну від минулого року, цьогоріч фестиваль отримав хорошу інформаційну підтримку та рекламу, як наслідок – у кілька разів більше людей. Окрім того успіх був гарантований класними гуртами, котрих цьогоріч виявилось доволі багато. Також були і новинки, окрім головної музичної сцени на повний розмах працювала так звана "мистецька" сцена, на котрій показували вистави, читали вірші, причому не лише вдень, але й пізно вночі, що створювало невимовно класну атмосферу для любителів поезії.

Окрім музики, поезії та театру, протягом дня можна було подивитись і на показові бої від Тернопільської організації фріфайту, були також популярні на фестивалях забави – бодібол, батути, тир, твістер. Хто хотів – міг також зіграти волейбол, для якого спеціально обладнали поле, щоправда на такій спеці робити це було доволі екстремально.

У перший день було по-музичному "спекотно", адже на сцені виступали якісні та популярні гурти, такі як Eclipse (Буча-Київ), Абу – касимові капці (Львів), Чумацький шлях (Хмельницький), Opium (Львів), Ху4 (Львів), Ріплей, Фіолет (Луцьк), Серцевий напад (Чернівці-Луцьк). Під завершення першого дня хедлайнерами стала запальна Оратанія (Львів), та не менш відомі хлопці з с.Тетильківці Los Colorados (Тернопіль). Те що творилось під сценою важко передати словами – суцільний драйв та веселощі.

У другий день також були доволі цікаві атракції, особливо сподобались показові жіночі (!) бої з бойового гопаку. Протягом дня було досиць цікаво на "театралці" – театри, поезія, якраз для тих хто хотів подалі сховатись від палючого сонячного проміння.

Як і в перший день вечірній концерт розпочав М’яч Дредбол, котрий вже ось другий рік поспіль є незмінним ведучим фестивалю "Рурисько". У цей день також було круто на сцені. Для присутніх грали FAKTORIAL (Бучач), Орандж (Тернопіль), Грань Алое (Хмельницький), Аритмія (Суми) Сонце (Київ), ФЛАЄР (Рівне), ВорсТ (Рівне), Цвіт Кульбаби (Ів.-Франківськ), К402 Band (Львів), Брем Стокер (Рівне) ну і просто розірвали під вечір всіх драйвові Ролікс (Херсон) та більш ліричні Антитіла (Київ).

Слід сказати що цьогоріч фестиваль безумовно вдався – тут вам і погода, і прекрасний підбір гуртів і чудова природа. Дуже приємно що фестиваль Рурисько є першим схожим оупенейром на Тернопільщині, і за словами організаторів на наступний рік свято обіцяє бути ще масштабнішим та крутішим!

Тарас Демчукhttps://dyoma.pp.ua
Засновник та адміністратор сайту Копичинці та околиці. Люблю своє рідне місто, хоча живу і працюю вже багато років у Києві. У вільний час подорожую та люблю читати книги

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Професійний цілодобовий д...

Територіальний центр соціального обслуговування надає послуги людям, що потребують сторонньої допомоги (літнім людям та особам з інвалідністю). Ми по...

Арт перформанс на сміттєз...

Житель Копичинець Сергій Оцел опублікував фото на місцевому сміттєзвалищі. Ця світлина привернула широку увагу громадськості до проблеми неорганізова...

Елиїва Каплиця (Копичинец...

У Копичинцях є каплиця з цілющою водою. Збудували її далекого 1905 року Кость та Параска Елиїв (Елия).Кость Елиїв своєю працею дивував людей. Був...