30 C
Kopychyntsi
сьогодні 29.04.2024
Архів новин 2006-2018КультураШевченко житиме вічно

Шевченко житиме вічно

-

Сьогодні у нашому місті відбулась панахида приурочена дню смерті Великого титана України – Тараса Шевченка. О 12 годині біля його пам`ятника зібралось чимало людей.

Однак священники зазначали, що у 2004 році людей було значно більше. Українці приходили туди з вірою у щасливе майбутнє нашої Вітчизни, чого так палко добивався поет. Тепер громадяни дещо зневірились у владі. Тому кількість присутніх не була значною. Зібралися учні обох шкіл та прості люди, котрі вважали за потрібне у цей день віддати честь поетові, художнику, політичному і духовному діячеві, і звичайно, великому мученикові нашого народу.
 

Дійство надовго не затягнулось. Усе пройшло швидко і в міру. Спочатку відбулася відправа, потім розповідь про місце і значення Тараса Шевченка у наших серцях. Пізніше хор, що вчора співав у ЦКіД, виконав "Заповіт", котрий поет сам написав. Усі спокійно розійшлися по домівках, однак, гадаю, думки у кожного були наповнені глибоким філософським змістом.

Скільки будуть знати і пам`атати Шевченка – стільки ж він житиме серед нас. Тому не забуваймо героїв, які своєю кров`ю здобували теперішню незалежнісь. Присвятіть сьогодні цьому Велетню хвилинку шани.
Спонсор допису: У вас є власний бізнес і ви хочете його розширити? Тоді до ваших послуг каталог промышленных предприятий із всієї України

 

попередня статтяСлава Великому Кобзареві!
наступна статтяУ ліс за енергією

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

СВЯТКУВАННЯ ДНЯ СЕЛА ОРИШ...

30 серпня відбулося святкування Дня села Оришківці!

ЗУСТРІЧ З ОСТАПОМ ДРОЗДОВ...

Сьогодні відбулась зустріч - діалог із Остапом Дроздовим у Копичинецькій бібліотеці для дорослих. Говорили не про прості буденні речі, а про самоіден...

Копичинецька ОТГ через 10...

Найвища точка громади сягає 400 метрів. Найнижча - 280 метрів.