30 C
Kopychyntsi
сьогодні 27.04.2024
Архів новин 2006-2018СпортКМБЧ`08: заключний етап змагань

КМБЧ`08: заключний етап змагань

-

У неділю відбулись заключні матчі чемпіонату міста з баскетболу. Спортивний ранок розпочався головною грою дня, у якій зустрічались команди «Бугаї» та «Респект». В обох команд позаду були лише перемоги.

Проте, незважаючи ні на що, сенсації так і не сталося. «Бугаї», які що період, то збільшували відрив і, таким чином, суддя зафіксував рахунок 63:30. Найбільше очків набрали у «Бугаїв»: Фріцький Р. – 18, Гатало В. – 16. У суперників хорошу гру показав Іванків С. – 16. Загалом, команда «Бугаї», на відміну від гри з «Ветеранами», показала досить таки злагоджену, командну і результативну гру. «Респект», розуміючи, що їм вже нічого не світить, в останньому періоді поміняв тактику, і почав грати на публіку, якої, до речі, було вже більше, ніж на минулих поєдинках. Але, як ми вже знаємо, їм це не принесло користі.
Наступна гра, Бугаї – Гамовер, проходила на набагато легших парах. Старші гравці давали грати молодшим, які у свою чергу інколи радували просто феноменальними здобутими очками. Гра пройшла досить таки спокійно, це підтверджує факт, що за матч обидві команди набрали разом 3 фоли. Найрезультативнішими у «Бугаїв» були: Гатало В. – 20, Білінський П. – 13. У «Гамовер» високий клас показали Келічавий Б. – 13, та Ушаньов Е. – 8 здобутих очок. Остаточний рахунок 64:36 на користь досвіду.
І, нарешті, заключна гра: Респект – Ветерани. Це був, мабуть, найдраматичніший поєдинок турніру. «Ветерани» зі свистком судді почали одразу нав’язувати брудну, важку гру. Неодноразово з вуст старших гравців лунала лайка в сторону судді, команди-супротивника. За гру «Ветерани» набрали разом 15 фолів, найбільше у цьому показнику відмітилися Трішкін М. – 4, Черниш А. та Краснянський М. – по 3. Весь матч жодна з команд не могла здобути відчутній розрив в очках. На заключний період «Респект» вийшов програючи 5 очок, але зібравшись з нервами, зміг показати просто чудову гру, і в підсумку перемогти з рахунком 34:31. У «Респекта» проявились Іванків С. – 18 очок, та Решітко І. – 6. У «Ветеранів» хорошою результативністю відзначилися Шпікула І. – 10, Ухач О. – 7 очків.
І так, чемпіонат завершився перемогою Бугаїв. Але на цьому свято баскетболу не закінчується. У неділю будуть проходити ігри плей-оф, які зразу охрестили «Фінал чотирьох». Зустрінуться команди Бугаї-Гамовер, Ветерани-Респект. Перша гра не передбачає нічого цікавого. А от друга, в якій «Респект» повинен довести, що їхня перемога була не випадковою, а закономірною. Після цього відбудеться фінальна гра та гра за 3 місце. Отож, день передбачається бути спекотним.
Опісля відбудеться вручення кубка та нагородження переможців. Ігри орієнтовно почнуться, як завжди, о 10:30, у спортзалі ЗОШ №2.

Пропонуємо переглянути деякі світлини з матчу Респект-Ветерани

Важка гра під щитом

У грі Шпікула І.

Чергове порушення

Атакує Решітко І.

Відпрацьовує захист

Потужний прохід Краснянського М.

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

“Дерибан землі” в кращих ...

На початку 2018 року у рамках децентралізації Урядом було прийняте рішення про передачу земельних ділянок сільськогосподарського призначення державно...

ЗУСТРІЧ З ОСТАПОМ ДРОЗДОВ...

Сьогодні відбулась зустріч - діалог із Остапом Дроздовим у Копичинецькій бібліотеці для дорослих. Говорили не про прості буденні речі, а про самоіден...

СВЯТКУВАННЯ ДНЯ СЕЛА ОРИШ...

30 серпня відбулося святкування Дня села Оришківці!