30 C
Kopychyntsi
сьогодні 23.03.2024
Архів новин 2006-2018Від редакціїВітаємо, дорогі молодята!

Вітаємо, дорогі молодята!

-

Хочемо від усієї душі привітати фотографа нашого сайту picasso з великим святом – сьогодні у нього день весілля. Шановні, наречена та наречений! У цей урочистий та святковий для Вас день, дозвольте привітати Вас зі святом одруження. Створюючи нову сім’ю, Ви перегортаєте чергову сторінку свого життя.
Від щирого серця бажаємо Вам міцного здоров’я, людського щастя, а також щоб Ви в любові та взаєморозумінні дожили до 100 років!

У цей святковий та радісний для Вас день хочеться побажати Вам побільше всього найкращого, а ще розповісти таку історію:

Жив один мудрець, який знав про все, що відбувається в цьому світі (наприклад, скільки води у морі, скільки пташок в небі тощо). І от одне молоде подружжя вирішило перевірити цього мудреця, довести йому що він далеко не все знає. Для цього вони піймали метелика і вирішили положити його між долонь та запитати в мудреця – що в нас в руках? Він звичайно відповість, що метелик. Тоді спитаємо в нього – а живий чи мертвий? Якщо він скаже – живий, ми стиснемо долоні і метелик загине, а якщо відповість що метелик мертвий – ми його випустимо.

Прийшли вони до мудреця і запитують – що в нас в руках? Мудрець відповідає – метелик. А живий чи мертвий? Мудрець каже – все в ваших руках!

Бажаємо й Вам молодята, щоб Ваше кохання, благополуччя та сімейний затишок завжди були саме в Ваших руках. Кохайте один одного та будьте щасливі!

попередня статтяЯк ми два роки святкували
наступна статтяЛаскаво просимо в КІМ!

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНИЙ ВИ...

У Копичинецькій Громаді відбувся військово – патріотичний вишкіл «Юний патріот» присвячений до Дня захисника та захисниці України та Дня українського...

Професійний цілодобовий д...

Територіальний центр соціального обслуговування надає послуги людям, що потребують сторонньої допомоги (літнім людям та особам з інвалідністю). Ми по...

Копичинецькі пауерліфтери...

Пауерліфтинг - це силовий вид спорту, коли спортсмен долає вагу. До нього входять три основні вправи: присідання зі штангою на плечах, жим штанги леж...