30 C
Kopychyntsi
сьогодні 27.07.2024
Архів новин 2006-2018Від редакціїТеатральне життя за кулісами

Театральне життя за кулісами

-

Знаємо, що у суботу відбулась вистава нашого Копичинецького театру, який цього дня відсвяткував свій ювілей. Сорок років тому він став народним. Це привернуло увагу багатьох копичан, котрі з нетерпінням чекають на такі свята. Орест Савка не розчарував і проявив свій талант цілком. Вистава виявилась просто чудовою.

Однак далеко не всі знають, з яким трудом це вдалося створити. Я хочу передати вам частинку того, що пережив за останній місяць.
Одного дня до мого класу прийшов Сергій Васильович Ярмоленко і запропонував усім бажаючим взяти маленьку участь у великій виставі. Така ж пропозиція прозвучала в кількох інших класах. Я погодився і, як вияснилось згодом, не пошкодував.
Перші репетиції здавались нудними і довготривалими. До цього часу я ще не знав особисто пана Савку. Ми з хлопцями не розуміли, чого він від нас хоче. Ті, хто працювали з ним далеко не перший раз, постійно говорили нам: «Ти ще не знаєш Савку!». Однак, згодом я побачив, що не даремно згаяв стільки часу, а витратили його ми дуже багато: окремі репетиції тривали до п`ятьох годин! За час перебування у стінах Будинку культури всі учасники дійства дуже зблизилися і подружились. У нашому театрі панувала весела обстановка, тому ми не впали духом і продовжували працювати.
Я можу пригадати багато кумедних моментів. Постараюсь відтворити деякі із них. Наприклад: ми ходили в уніформі чекістів з автоматами в магазин «Престиж» за "снікерсами". Можете собі уявити реакцію зустрічних людей? Ще багато веселих випадків зафіксовувала камера. Маючи зброю в руках наше товариство не змогло втриматись, щоб не зазняти всіляких перестрілок. Сергій Васильович підтримував веселу атмосферу своїми безперервними жартами, яких він знав дуже багато.
А тепер маленький фоторепортаж:


Ось як помучений «конвой» із нетерпінням чекає свого виходу на сцену


Чоботи повинні бути напастованими


Два лейтенанти: «Солов і Гузєєв дєйствуют своим угрожающим видом».



Весело.


Душа Копичинецького театру.

Нам пощастило, що зібрався такий веселий і узгоджений колектив, з яким було зручно і легко працювати. Тому ніхто з нас не пошкодував, що потрапив сюди. Спасибі Оресту Івановичу. Без нього нічого б не було. Такі моменти не забудуться ніколи. Я думаю, що всі новачки запам`ятають цю краплю театрального життя назавжди. Ми дуже гарно провели час!

попередня стаття
наступна стаття

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Професійний цілодобовий д...

Територіальний центр соціального обслуговування надає послуги людям, що потребують сторонньої допомоги (літнім людям та особам з інвалідністю). Ми по...

Копичинецька ОТГ через 10...

Найвища точка громади сягає 400 метрів. Найнижча - 280 метрів.

День Незалежності!

Дякуємо усім, хто розділив святкування 30-тої річниці Незалежності України із нами!Цьогорічне святкування розпочалось із проведення вже тради...