30 C
Kopychyntsi
сьогодні 29.03.2024
Архів новин 2006-2018Від редакціїХочете свободи слова? Не бійтеся говорити від свого імені

Хочете свободи слова? Не бійтеся говорити від свого імені

-

Як на мене, дискусії на нашому сайті все більше і більше перетворюються в якусь багнюку, де замість того, щоб щось сказати по темі, ми обливаємо одне одного брудом, ображаємо, вигадуємо всілякі нісенітниці і все, що на язику крутиться. Чому так? Підписуючись ніками (вигаданими іменами) ми не боїмось сказати свою думку, бо інтернет – це завіса, за якою нам, здається на перший погляд, нічого не грозить. Звісно, на такій стадії розвитку є ще можливість подуріти, пописати дурниць і «відірватися» на повну, бо не таємниця, що чимало комп’ютерних збоченців отримують масу задоволення від кропіткого дручювання без ком без крапок перчених повідомлень на сайтах, форумах, чатах тощо. Годі! Годі! Каламбур і дитячий садок закінчився!

Працюючи на сайті ради блага міста я, а, можливо, і вся команда, часто допускала помилок. Були й критичні, часто не перевірені статті, були й відверді наклепи, які для мене здавались цілком нормальними, або ж просто написані на емоціях з невиміряною експресією, нетолерантно і непродумано до наслідків. Пригадуєте конфлікти зі школою, з церквами, знову ж таки з о. Василем і так далі. Так от, такі статті мають бути написані від свого імені і за участі самих же винуватців матеріалів, а їх здебільшого ніколи не було. В цьому, можливо, помилка. Звісно, кожна конфлікта стаття виросла не з повітря і ніхто її не купував, бо, не таємниця для копичан, що мас-медіа в Копичинцях не є вигідним ні для кого. У нас бабці-дідусі-цьоці-вуйці ще краще працюють за журналістів, щоправда так викривлять інформацію, що потім з’являються коментарі на кшалт незареєстрованого користувача Петро333 і йому подібних. У них розсіювання інформації, непідтверджені факти, блюзнірство, бруд, моральне насильство. Таких коментарів не має бути і їх не буде, якщо на сайті ввести цензуру. Можливо, жорстку, але справедливу і ефективну для всіх.

Проект введення цензурування на сайті міста Копичинці

Ви зараз здивуєтесь, але цей проект не включатиме цензури як такої. Дивно? А що тут дивного, коли кожен писатиме від свого імені, а відтак не дозволить собі писати всякі дурниці, бо буде йому встидно. Загалом проект включатиме в себе лише тотальну переєстрацію користувачів з повним введеннями контактної інформації. Сюди входитиме:

  • Фотографія
  • Прізвище, ім’я, по-батькові
  • Номер домашнього і мобільного телефону
  • Контактні дані в мережі інтернет

Реєстрація проводитиметься за заявками. Після перевірки інформації, ви отримаєте телефонний дзвінок або листа з одобренням вашого запиту.

Відтак, коментувати зможе лише зареєстрований користувач, що пройшов перевірку і має дозвіл на публікацію. В будь-який момент, якщо когось зацікавить пропозиція автора коментаря, з ним можна буде без проблем зв’язатися.

Вважаю, що такий хід зблизить копичан, зменшить кількість бруду на сайті, налагодить інтерактивну систему і дозволить визначити справжню аудиторію сайту kopychyntsi.com.ua

Тож коли ви сьогодні не зможете написати коментаря, знайте, розпочато тотальну переєстрацію користувачів. Ми будемо проводити її поступово, але з розумом. Жиймо добре!
 

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Професійний цілодобовий д...

Територіальний центр соціального обслуговування надає послуги людям, що потребують сторонньої допомоги (літнім людям та особам з інвалідністю). Ми по...

Елиїва Каплиця (Копичинец...

У Копичинцях є каплиця з цілющою водою. Збудували її далекого 1905 року Кость та Параска Елиїв (Елия).Кость Елиїв своєю працею дивував людей. Був...

Навчальний семінар від Ір...

Padraig Purcell провів тренінг у Копичинцях. Організатор Арсен Келічавий, директор з розвитку ВГО Поруч.