30 C
Kopychyntsi
сьогодні 27.07.2024
Архів новин 2006-2018СуспільствоЄ трохи клепки. Є, але мало…

Є трохи клепки. Є, але мало…

-

Прибрана ялинка 2009 року так-сяк, але то не біда – вночі вся краса обмежиться світловими вогниками. Тим не менш, вона є.

Був би це фактичний матеріал, то перше речення звучало б приблизно так: «Сьогодні у Копичинцях прикрашено міську ялинку. Після довготривалих роздумів керівництво міської ради ухвалило рішення не встановлювати зрубане деревце біля Універмагу, як це було раніше, а нарядити ЖИВУ новорічну красуню напроти Центру Культури і Дозвілля…». Але так писати нудно.

Ялинка. Жива ялинка. Чекайте… Невже?! Невже щось менш-більш путнє може зробити рада нардепів? Які ж серед зими яблука падають на міську голову, підштовхуючи давньогрецьким способом до ідей цивілізації? Нарешті! Додумалися не зрубувати дерева і нарядили живу ялинку! Еврика, люди! Еврика! Як я тішуся таким, набутим з досвідом, рішенням наших «господарів». Видно, що «розумні» голови міста прогресують. Може секрет їхнього успіху в прихованих для наших очей курсах підвищення кваліфікації? Всіляка там додаткова література, повчальні фільми… (тут має бути смішно. – СГ.)

Прибрана ялинка 2009 року так-сяк, але то не біда – вночі вся краса обмежиться світловими вогниками. Тим не менш, вона є. Жива ялинка. І головна перевага живої ялинки в тому, що після свят нікому не заважатиме півтораметровий стовбур 🙂 (тут клікати на слово «стовбур». За ним гірка стаття на тему міських ялинок попередніх років)

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Професійний цілодобовий д...

Територіальний центр соціального обслуговування надає послуги людям, що потребують сторонньої допомоги (літнім людям та особам з інвалідністю). Ми по...

Копичинецька ОТГ через 10...

Найвища точка громади сягає 400 метрів. Найнижча - 280 метрів.

День Незалежності!

Дякуємо усім, хто розділив святкування 30-тої річниці Незалежності України із нами!Цьогорічне святкування розпочалось із проведення вже тради...