30 C
Kopychyntsi
сьогодні 24.03.2024
Архів новин 2006-2018СуспільствоСвяткуємо в… (додати необхідне)

Святкуємо в… (додати необхідне)

-

От і потихенько підкрадається до нас сезон зимових свят. Новий рік, Різдво Христове, сесія… ой, зараз не про це. Зараз мова піде про прощання із старим та зустріч нового. Правильно, мова піде саме про Новий рік, точніше про його святкування. Вже стало традицією (особисто в мене) зустрічати Новий рік не в колі сім’ї (на відміну від Різдва), а з друзями. На жаль, зараз виникає почуття відрази від того, як святкується Новий рік в певних колах (слово з 7 букв, перша „Г” 🙂 ). А потім ще тиждень йде обговорення в кого як голова боліла після Нового року. Думаю, не в цьому щастя. Адже, як кажуть, „Як зустрінеш Новий рік, так його і проведеш”, а я б особисто не хотів, щоб весь рік у мене боліла голова та були проблеми з шлунковою системою. Отож, вирішувати ВАМ. Спробую запропонувати Вам декілька цікавеньких способів зустрічі Новорічної ночі.

Спосіб 1. „Екстремальний і варятський” 🙂 або операція „12 місяців”
Пригадуєте розповідь про „12 місяців”, так от, принцип майже той самий… Берете 12 друзів (читай місяців), хоча кількість може бути й інша, озброївшись засобами харчування, ліхтариками, дизельним паливом, теплим одягом – прямуєте в… ліс. Бажано місце вибрати і підготувати заздалегідь, а то зустрінете Новий рік під час збирання дрів для вогнища. Природа, як-не-як, дасть свій результат… Скажете, що холодно?! Так, саме тому ми взяли теплий одяг та дизельне паливо (на випадок неможливості розпалення вогнища без сторонніх рідин).

Спосіб 2. „Транспортний”
Мова піде не про велосипед, моторолер чи автомобіль, а саме про поїзд… Як показує практика, в новорічну ніч ніхто з пасажирів поїздом не їздить і це саме те, що комусь потрібно. Чую вже незадоволення. Кажете, в рідному місті хочете зустрічати?! Це не біда, адже Укрзалізниця про все подбала. Отже, для зацікавлених розкажу план дії. Для виконання даного варіанту буде потрібне майже все те, що і в попередньому способі, окрім дизельного пального і ліхтарика 🙂 В переддень Нового року їдете в Тернопіль, берете квиток до Копичинців на поїзд «Київ-Софія», з Тернополя він відправляється в 23.30, тобто Новий рік ви зустрічаєте десь біля Теребовлі, а відсвяткувавши, поївши і попивши, в 1.30 потрапляєте в рідне місто на Новорічну вечірку… Оригінально, чи не так? А якщо у вас є проблеми із приміщенням, то це ще один плюс в сторону цього способу.

Спосіб 3. „Екстремальний і варятський-2”
Їдете в якусь таку цікаву місцинку, наприклад в печери. Тут не так холодно як у лісі, адже температура протягом року коливається в районі від +11–+14 градусів, так що, переживати за замерзлі напої не потрібно :). Щоправда є мінуси – в печерах темно =), тому ліхтариків треба набрати багато.

Спосіб 4. „Бездомний” або операція „Відсутність житла”
Уявіть собі ситуацію, що у вас є шалене бажання зустріти Новий рік з друзями. Але жоден з трьох попередніх способів вам не підходить, та ще й немає вільної хати чи квартири, де можна було б відсвяткувати?! Страшно звучить?! Не розчаровуйтесь, є ще один спосіб – зустріньте Новий рік біля ялинки в центрі міста… Холодно?! А хто відміняв засоби описані вище?! 🙂 Також в нагоді вам стануть чудові винаходи людства, на кшталт хороводів. Гарний настрій у вас і в перехожих гарантовано (а ви уявіть компанію молодих людей, які водять хоровод в центрі міста?!).

Підсумовуючи, мушу висловитись словами свого друга про будь-які святкування – головне не де, а головне з ким! В такому випадку Новий рік буде дійсно гарним, успішним та корисним, а його святкування цікавим, феєричним і неймовірним!

попередня статтяІкони і справді плакали
наступна статтяКазка зимової ночі
Тарас Демчукhttps://dyoma.pp.ua
Засновник та адміністратор сайту Копичинці та околиці. Люблю своє рідне місто, хоча живу і працюю вже багато років у Києві. У вільний час подорожую та люблю читати книги

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Професійний цілодобовий д...

Територіальний центр соціального обслуговування надає послуги людям, що потребують сторонньої допомоги (літнім людям та особам з інвалідністю). Ми по...

Елиїва Каплиця (Копичинец...

У Копичинцях є каплиця з цілющою водою. Збудували її далекого 1905 року Кость та Параска Елиїв (Елия).Кость Елиїв своєю працею дивував людей. Був...

НАЙФЕСТИВАЛЬНІШЕ СЕЛО УКР...

8 серпня 2021 року село Яблунів здобуло Рекорд України, як найфестивальнішого села. Щороку тут проходять 4 фестивалі, до кожної пори року.Взимку ...