30 C
Kopychyntsi
сьогодні 19.03.2024
Архів новин 2006-2018СуспільствоПолювання на ноутбук!

Полювання на ноутбук!

-

Зараз на ринку портативних комп’ютерів справжній бум. Ціна на них зменшуються, а можливості і потужності ноутбуків нарощуються кожного року. На українському ринку на 2006 рік свою продукцію пропонують десять найвідоміших світових виробників комп’ютерної техніки. На даний момент серед лідерів на українському ринку портативних комп’ютерів можна виділити Samsung та Asus. На великій швидкості їх наздоганяє компанія Acer, яка є найбільшою в Тайвані і входить у десятку світових лідерів по поставках портативної комп’ютерної техніки.

AsusTek Computer Inc. (Asus) — тайванська компанія заснована в 1989 році, що спеціалізується в просуванні передових технологій в області комп’ютерної техніки. Не дивлячись на те, що виробництво ноутбуків Asus почато пізніше, лише в 1997 році, за цей час компанія заслужила репутацію одного з кращих світових виробників мобільних комп’ютерів. Ноутбуки Asus – це унікальний дизайн, унікальна технологія, охолодження підвищення часу автономної роботи, всесвітня гарантія. Asus пропонує повну гарантію на 2 роки, з можливістю ремонту в будь-якій країні планети Земля, якщо там є сервісний центр фірми.

Корейська корпорація Samsung Electronics вже 12 років на українському ринку побутової техніки і за цей час зарекомендувала себе, як надійний і не дуже дорогий бренд. Перевага ноутбуків Samsung – це трирічна гарантія. Трирічна пишеться в лапках, адже гарантія насправді на один рік, а дла наступні безплатний сервіс. Тут є свої особливості. Ноутбуки від Samsung, вирізняються поміж інших оригінальним дизайном, сірим алюмієвим корпусом з титановими вставками по кутах для більшої безпеки і захисту. Найпопулярніші ноутбуки серії R, серед яких можна виділити R 40 і R 50. з різними модифікаціями.

Ноутбуки фірми Acer найкраще відповідають категорії бюджетний ноутбук. Компанія ще не дуже відома в порівнянні з такими іменитими брендами, як HewlettPackard чи Toshiba і тому продає ноутбуки за суттєво нижчою ціною, не забуваючи при цьому про якість. Тому продукція цієї компанії входить в довіру до українського споживача. Найпопулярнішою серією ноутбуків Acer є серія Aspire з різними модифікаціями.

Fujitsu Siemens Computers — це компанія, що займає лідируючі позиції на європейському ринку комп’ютерів і ноутбуків. Розроблені Fujitsu Siemens ноутбуки — це першокласні продукти, сервіс і рішення, які забезпечують вільний доступ до інформації у будь-який час і в будь-якому місці, що є запорукою успіху в сучасному світі. Fujitsu Siemens Computers є головним виробником ПК, робочих станцій, ноутбуків, як для бізнес-клієнтів, так і для домашніх користувачів в Європі.

Сьогодні Toshiba — один з лідерів у виробництві офісної і побутової електроніки, високу якість якої забезпечують науково-технічні розробки найбільшого в Японії дослідницького центру Toshiba. Основну продукцію корпорації на сьогоднішній день складають копіювальні апарати, комп’ютери, ноутбуки Toshiba, жорсткі диски, CD-ROM і DVD-ROM пристрої, телевізори, відеомагнітофони, DVD-програвачі, проекційне устаткування, апарати факсиміле, а також електронні компоненти.

HP (Hewlett-Packard) – це світовий постачальник ключових технологій для корпоративних замовників і кінцевих користувачів. Компанія HP надає послуги в області ІТ-інраструктури, персональних обчислювальних систем і пристроїв доступу, послуги з системної інтеграції і сервісної підтримки. HP Compaq Computer — частина оновленої компанії Hewlett-Packard, що стала безперечним лідером у виробництві технологій і послуг для споживачів і бізнесу після злиття з корпорацією Compaq Computer. Продукція цієї фірми дуже надійна і поважається у сучасному комп’ютерному світі. Ціна найдешевшого ноутбука компанії від 1000 у. о.

А найдешевший мобільний комп’ютер пропонує, за ціною 2399 грн. корпорація Dell, але вона ще не завоювала довіру в українського споживача. Можливо, люди лякаються низької ціни товару. До речі, гарантія на всі ноутбуки Dell – 1 рік.

Погляньмо, чим потішили нас виробники портативної комп’ютерної техніки в цьому сезоні. Рейтинг найпопулярніших МК.

Бюджетний ноутбук або економ клас від провідних комп’ютерних фірм.

  1. Dell Inshiron 1300 15,4 3043 грн.

  2. Toshiba Satellite A 100-528 15,4 4545грн.

  3. Toshiba Satellite L20-181 15 3700грн.

  4. Asus A3500Ac 15—5050 грн.

  5. Asus A3500H – 3530 грн.

  6. Aser TM2413LC 3215 грн.

  7. Aser TravelMate 2413WLMI – 4670 грн.

  8. Samsung R 45 Cel M 3751 грн.

  9. Fujuitsu-Siemens Amilo PRO 3404 грн.

 

Ринок портативної комп’ютерної техніки з кожним днем стає все доступнішим для українського споживача, для якого ноутбук, в уяві, ще довго залишатиметься дорогою іграшкою. Хоча потроху цей стереотип зникає. Для молодих, амбіційних українців мобільний комп’ютер стає невід’ємною частиною їхнього іміджу.

Сьогодні в будь-якому супермаркеті електроніки можна без проблем підібрати саме ваш ноутбук. З пропозицією ми трохи розібрались. Тепер вибір за вами.

Тарас Пасимокhttps://dyoma.pp.ua
Засновник та адміністратор сайту Копичинці та околиці. Люблю своє рідне місто, хоча живу і працюю вже багато років у Києві. У вільний час подорожую та люблю читати книги

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Копичинецька Громада!

Промо відео нашої Громади. Завітайте та співпрацюйте із нами!https://www.youtube.com/watch?v=PFf_s3xid6g

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ БІБЛІОТЕК...

Щорічно, 30 вересня, відзначається Всеукраїнський день бібліотек.Бібліотека – це справжня скарбниця, яка зберігає пам'ять і мудрість народу. В Ук...

ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНИЙ ВИ...

У Копичинецькій Громаді відбувся військово – патріотичний вишкіл «Юний патріот» присвячений до Дня захисника та захисниці України та Дня українського...