30 C
Kopychyntsi
сьогодні 27.07.2024
Архів новин 2006-2018СуспільствоОгляд районної преси за серпень

Огляд районної преси за серпень

-

У серпні районний тижневик «Вісник Надзбруччя» здебільшого висвітлював інформацію по селищі Гусятин. Про Копичинці автори районки писали не багато, і всі новини, на жаль, торкались негативного характеру. Зберігаючи авторське право, ми не змінюємо і не редагуємо фрагменти тексту. Огляд районки – далі.

«2 серпня працівниками Копичинецької ВК – 112, під час передачі одному із засуджених, був затриманий житель м. Борщова, який намагався передати невідомі речовини, що можуть відноситися до наркотичних засобів, заховані у тюбику зубної пасти.
Проводиться перевірка та дослідження вилучених препаратів».

«До правоохоронців за допомогою звернулася М. Рогатин з Копичинців. Вона повідомила, що пропав її брат 3. Гончарук, 1955р. н. 2 серпня, близько 10 години, чоловік вийшов від сестри з наміром поїхати на дачу у Смиківці. З тих пір – наче канув у воду»

«11 серпня о 1 год 35хв. виникла пожежа у житловому секторі м Копичинці, через необережність під час куріння».

«О пів на першу ночі 17 серпня на дорозі між Копичинцями і Чагарями сталася дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком. Автомобіль «ВАЗ», за кермом якого був количинчанин К., 1979 року народження, при обгоні виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з легковиком «Міцубісі». В результаті ДТП водій «ВАЗу» загинув на місці пригоди, а пасажир з важкими травмами потрапив до реанімації. Потерпіла і дружина водія «Міцубісі». Жінка з численними ушибами та струсом го¬ловного мозку перебуває зараз у лікарні. Від важчих ушкоджень водія та пасажирів іномарки врятували подушки безпеки»

попередня стаття
наступна стаття

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Професійний цілодобовий д...

Територіальний центр соціального обслуговування надає послуги людям, що потребують сторонньої допомоги (літнім людям та особам з інвалідністю). Ми по...

Копичинецька ОТГ через 10...

Найвища точка громади сягає 400 метрів. Найнижча - 280 метрів.

День Незалежності!

Дякуємо усім, хто розділив святкування 30-тої річниці Незалежності України із нами!Цьогорічне святкування розпочалось із проведення вже тради...