30 C
Kopychyntsi
сьогодні 25.03.2024
Архів новин 2006-2018СуспільствоДругий Благодійний ярмарок в Копичинцях відбувся

Другий Благодійний ярмарок в Копичинцях відбувся

-

 Друзі! Ми всі разом зробили велику, добру справу! В неділю 28-го грудня відбувся наш благодійний ярмарок. Зібрали 22 203, 00 гривень і 56$, І далі продовжують надходити гроші. 

Як повідомлялося раніше, частина з цих коштів піде на лікування Саші Гедзика, що служив в "Айдарі" і був поранений. Решту буде використано на копичинецьких воїнів і четверту хвилю мобілізації. Також за рішенням "Ради ярмарку", всі діти солдатів АТО отримають квитки на новорічне свято "Крижане серце", що пройде у барі Фуршет+, 4-го січня.

А зараз хочу не від себе, а від імені всіх воїнів подякувати тим, хто взяв участь у благодійному ярмарку. Насамперед отцю Руслану Корняту за благословення і всім парохам нашого міста за підтримку.

Центру Культури і Дозвілля за приміщення і сприяння.

Козакам: Кузьо Роман, Клизуб Володимир, Ухач Назар і Дідик Тарас за смачну кухню на вогні, та Ксеняк Ярославі Павлівні за борщ.

Родині Новоставських за глінтвейн і випічку.

Всім жінкам з тортами і солодощами: Дерень Марія, Клизуб Наталя, Балябас Марія, Закутій Ірина, Ухач Оксана і Софійка, Козак Юля, Лошнів Наталя, Ухач Уляна, Лицар Валя, Король Валя, Грещук Іра, Лопушняк Наталя, Чобіт Алла, Барабаш Наталя, Демчук Ганя, Ахмедянова Валя з Києва. А також Борис Люді, Іванків Ірині, Ухач Оксані і Бейзор Ірині за "Козацький стіл".

Всьому колективу магазину "Делікат" і бару "Фуршет" за смаколики. І ще подяка Будинку школярів, Школі- гімназії і всім рукодільницям за сувеніри ручної роботи: Процанін Христина, Баляк Марійка і Надя, Гевал Юля, Боговик Тоня, Рудик Юля, Іванків Олекса, Вовченко Саша, Кузьо Оленка, Жмуд Алінка, Свистун Надя, Кавун Оля і Бурлик Іра.

А ще нашим гостям з Чорткова – "Волонтерська ліга", Хоросткова – Іванісік Люба і Василь і Гусятина – "Координаційний центр": Перегінець З.С., Врублевська Л.Є., Пастернак С.П. за картини, подушечки, каву і солодощі. Також хлопцям з "Самооборони Майдану" м. Копичинці : Лушней Володя, Гута Іван, Кирилів Андрій, Джума Василь, Швець Міша, Ухач Ярослав, Ухач Сергій, Стельмащук Ігор за фізичну допомогу в організації, каву, чай, прапори і за столи з бару "Реал" Назара Боднарчука.

І на кінець всім-всім, хто прийшов, придбав що небудь і таким чином підтримав добру справу і долучився до допомоги нашим воїнам. Після ярмарку о 18-00 годині відбувся показ документального фільму режисера Леоніда Кантера "Війна за свій рахунок". На підтримку українського патріотичного кіно глядачі пожертвували 505 гривень, які я перерахую на картку режисеру. Дякую Андрію Стефанцю за звук, а Віктору Іванкову за відео і друк фотографій на фотовиставку: "Копичинці: від Майдану до війни". Ніби нікого не забув, якщо так то вибачте наперед і до наступних спільних добрих справ!

Іван Іванківhttps://dyoma.pp.ua
Засновник та адміністратор сайту Копичинці та околиці. Люблю своє рідне місто, хоча живу і працюю вже багато років у Києві. У вільний час подорожую та люблю читати книги

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Професійний цілодобовий д...

Територіальний центр соціального обслуговування надає послуги людям, що потребують сторонньої допомоги (літнім людям та особам з інвалідністю). Ми по...

Елиїва Каплиця (Копичинец...

У Копичинцях є каплиця з цілющою водою. Збудували її далекого 1905 року Кость та Параска Елиїв (Елия).Кость Елиїв своєю працею дивував людей. Був...

НАЙФЕСТИВАЛЬНІШЕ СЕЛО УКР...

8 серпня 2021 року село Яблунів здобуло Рекорд України, як найфестивальнішого села. Щороку тут проходять 4 фестивалі, до кожної пори року.Взимку ...