30 C
Kopychyntsi
сьогодні 16.04.2024
Архів новин 2006-2018СуспільствоСумний початок 2008 року…

Сумний початок 2008 року…

-

Від початку нового року ми хочемо бачити лише покращення життя, збільшення порцій щастя та позитиву. Але на превеликий жаль, в Україні, а зокрема в Копичинцях, новий рік «дарує» лише трагедії та біди. Протягом останніх десяти днів у нашому місті щодня помирає людина. Також у пологовому будинку народилося мертве немовля. Що ж чути про трагедії 2008 р. з преси – читайте далі. Як повідомив нам Віталій Попович, такі основні ДТП трапились за останні дні:

08.01.2008 р., о 18.30 год. у РВ телефоном надійшло повідомлення від чергового лікаря Копичинецькоі лікарні про ДТП на вул. Чортківській в м. Копичинці.

Виїздом СОГ встановлено, що працюючий житель м. Копичинці, 1970 р.н., керуючи автомобілем “Мерседес-Бенц”, смертельно травмував пенсіонерку, 1936 р. н., що проживала в м. Копичинці і яка раптово вибігла на проїжджу частину дороги.

09.01.2008 р., о 20.10 год., у РВ телефоном надійшло повідомлення від начальника ДАІ РВ про те, що на автошляху “Доманово-Ковель-Чернівці” ДТП.

Виїздом СОГ встановлено, що житель м. Копичинці 1984 р.н., керуючи автомобілем “Мазда Деміо” , не справився з керуванням та допустив наїзд на пішоходів жителів с. Оришкивці 1970 р.н. та 1964 р.н.

Внаслідок ДТП житель Оришкивців 1970 р.н. від отриманих травм помер на місці, а 1964 р.н. з закритою черепно-мозковою травмою, переломом ноги доставлена на лікування в Гусятинську ЦРЛ. Труп померлого дактилоскоповано та направлено в морг Гусятинської ЦРЛ.

Сумно, що Новий рік почався з трагедій… То ж, молімо Бога, щоб охороняв нас від біди.

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Неймовірна історія зустрі...

Сучасна історія дружби з піаністом Славоміром Добжанським почалася у січні 2019 року. Тоді, ми з Андрієм Патолою вирішили звернутися у службу підтрим...

ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНИЙ ВИ...

У Копичинецькій Громаді відбувся військово – патріотичний вишкіл «Юний патріот» присвячений до Дня захисника та захисниці України та Дня українського...

Михайло Мимрик та його шк...

У Копичинецькій гімназії діє ансамбль «Надія», який нещодавно отримував Гран-прі на конкурсі «Феєрія талантів». Нам вдалось поспілкуватись з керівник...