30 C
Kopychyntsi
сьогодні 23.03.2024
Архів новин 2006-2018СпортФК Копичинці вирвали нічию у матчі з Борщовом

ФК Копичинці вирвали нічию у матчі з Борщовом

-

Здавалось би, в дебюті чемпіонату області борщівська команда осоромилась перед вболівальникими вісьмома (!) пропущеними м’ячами за гру, то ж нашим хлопцям – ФК Копичинці – боятися нічого, і перемога гарантована… Та сталось не так як гадалось, а точніше, добре, що хоч на нічию "накатали м’ячика".

У неділю, 27 травня, ФК Борщів приймав на своєму полі копичинецьких футболістів. І, бач, дуже любязно взявся "приймати", оскільки вже до 10 хвилини матчу заставив наших хлопців виймати з сітки воріт два м’ячі. 2:0. Обидва голи – результат незлагоджених дій у захисті, обрізки і відтак – вихід віч-на-віч з голкіпером. Отримавши такого "ляпаса", копичани зрозуміли, що перед ними не той аутсайдер, що низько впав на коліна перед Бучачем, а зовсім інша команда. Справді, як стало відомо, в цьому матчі грав основний склад команди, який, через задіяність в іншому турнірі, мусів пропустити дебют чемпіонату області. Втім, це радше корисна інформація для читачів, а не виправдання діям (чи бездіям?) нашим спортсменам. А, може, відбилось на фізичній і моральній підготовці те, що на гру хлопці поїхали без свого настирливого тренера Шпікули Ігоря Ярославовича? Він же в цей час вигравав "Шкіряний м’яч".

Як би там не було, а привезти поразку додому – вболівальники не простили б, ба більше – перестали б читати огляди на сайті і взагалі ходити дивитися ігри на стадіон. Саме про це пам’ятали ФК Копичинці, коли раз у раз штурмували ворота суперників. Мабуть, два неприємних голи додали мотивації стати кращими у цьому матчі. Під завіс першого тайму їм таки вдалось відквитати одного м’яча. Після повітряної передачі в штрафну головою заштовхав "круглого" форвард команди Козубський Ігор. 2:1.

"Гол в роздягалку" засмутив борщівлян, а копичан навпаки – підбадьорив. Відтак, перші ж атаки в другому таймі увінчались взяттям воріт ФК Борщів. Легіонер з Гусятина, Руслан Марцінковський, точно пробив у вільний від воротаря кут. 2:2. Нічия!!!

З таким рахунком ФК Копичинці досить спокійно поводились на полі, більше атакували і більше мали можливостей для взяття воріт. Звісно, були неприємності з суддями матчу, які не надто професійно діяли і "з голови" вбачали якісь порушення і видумували нові "свіжі" правила. Виводити команду вперед мав Тесовський Михайло, забивши чистісінький від чистої води м’яча. Бач, арбітр побачив там положення поза грою, ну а Михайло побачив жовтку картку – за незгоду і довгого язика.

Вже писалось раніше, що непорозуміння в захисті команди привели до розгромного початку гри. Знову та ж ситуація. Рахунок 3:2 на користь борщівлян став після прикрих дій ФК Копичинці. Цей гол остаточно "вбив" наших футболістів, які вже не вірили, що можуть змінити рахунок в матчі, але постійні атаки, навіси в штрафну, удари по воротах не проходять безрезультатно. На останній хвилині матчу рахунок ударом головою зрівняв рахунок Скотецький Олег, такий чином поставивши крапку в матчі ФК Борщів – ФК Копичинці. 3:3. Ну що ж, знову нічия, але будемо чекати перемог, вже через два тижні, 10 червня, у Копичинці приїде ФК "Дністер" (Заліщики).

Результати всіх матчів 4 туру в Південній зоні:
Тернопіль 3-0 Монастир.
Чортків – вихідний
Борщів 3-3 Копичинці
Підгайці 1-1 Теребовля
Бучач 0-0 Заліщики

Турнірна таблиця після 4 турів виглядає так:

Спонсор допису: В фінансовій піраміді МММ, як і у всьому світі все структуровано. Наприклад там є десятник ммм, та інші підрозділи

Пашко Ухачhttps://dyoma.pp.ua
Засновник та адміністратор сайту Копичинці та околиці. Люблю своє рідне місто, хоча живу і працюю вже багато років у Києві. У вільний час подорожую та люблю читати книги

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Професійний цілодобовий д...

Територіальний центр соціального обслуговування надає послуги людям, що потребують сторонньої допомоги (літнім людям та особам з інвалідністю). Ми по...

Копичинецькі пауерліфтери...

Пауерліфтинг - це силовий вид спорту, коли спортсмен долає вагу. До нього входять три основні вправи: присідання зі штангою на плечах, жим штанги леж...

СВЯТКУВАННЯ ДНЯ СЕЛА ОРИШ...

30 серпня відбулося святкування Дня села Оришківці!