30 C
Kopychyntsi
сьогодні 19.03.2024

Про нас

-

 kopychyntsi.com.ua – перше в історії Копичинців інтернет-видання, що за досить короткий час об’єднало усіх копичан, в тому числі і заробітчан з-за кордону, в одному затишному і приємному місці. Солідну прописку у Всемережжі містечко отримало 1 серпня 2006 року, і день за днем сайт невпинно вдосконалюється.

У своїй інформаційній роботі журналісти kopychyntsi.com.ua орієнтуються на своєчасну подачу фактичних та аналітичних матеріалів з життя містечка. Найпопулярнішими рубриками є ті, що безпосереднього торкаються суспільно-політичного життя міста: «Тема тижня», «Факти міста», «Літопис» та ін. Не меншою популярністю користуються статі на всесвітню та всеукраїнську тематику, в тому числі пізнавального характеру. 

kopychyntsi.com.ua – це не тільки новинний ресурс, а й приваблива візитна картка Копичинців. Тут для уваги читача запропоновано поглибити знання з історії міста, подивитися як нові, так і ретросвітлини, переглянути різноманітні відеострічки тощо. Задля розваг творці сайту, особливо технічна частина, створила і постійно вдосконалює низку інтерактивних розділів : «Форум», «Чат», «Міні-чат» та «Опитування».

kopychyntsi.com.ua – це потужний механізм розвитку талановитої молоді. Творці сайту та його коштодавці активно сприяють організації різноманітних конкурсів. За роки існування сторінки проводились літературні конкурси під назвою «Конкурс Автора», а також кілька фотоконкурсів, з яких наймасштабнішим і найщедрішим на призи виявилася «Фотоспека». Крім того значна увага приділяється розвитку спорту, саме тому засновано щорічні спортивні змагання зі стрітболу та пейнтболу.

kopychyntsi.com.ua – таким іменем спершу називалася творчо-ініціативна група сайту, що опікуються культурним та просвітницьким життям міста. Згодом, аби не плутати інформаційну роботу з культурно-просвітницькою, група об’єднується у власностворену МГО «КІМ» (Клуб Ініціативної Молоді).

Команда kopychyntsi.com.ua готова співпрацювати з молодими креативними і цікавими людьми, котрі вміють писати, малювати, фотографувати, хочуть розвивати та покращувати наш сайт і наше місто. Для того, щоб стати автором на сайті, відішліть запит за нижчеподаними координатами.

kopychyntsi.com.ua створений ентузіастами, оплачується коштом його власників. Тому, якщо ви хочете допомогти в розвитку сайта, але не знаєте як це зробити, то до ваших послуг наші координати в системі WebMoney:

Z277728737569
U454512141092
E285009890781
 

Ми будемо щиро вдячні за будь-яку допомогу.

З усіма питання звертайтеся до творців сайту:

Тарас Демчук– tdyoma@gmail.com, тел. 063.632.58.06

Пашко Ухач – ukhach@gmail.com,  тел. 097.653.00.78

Андрій Опир – bigfan.ua@gmail.com, тел. 097.700.64.01

Фізичну адресу редакції не слід шукати, адже вона віртуальна, і її місце в Інтернеті 🙂

попередня статтяСкинемося на бензопилу?
наступна статтяТуга за школою
Тарас Демчукhttps://dyoma.pp.ua
Засновник та адміністратор сайту Копичинці та околиці. Люблю своє рідне місто, хоча живу і працюю вже багато років у Києві. У вільний час подорожую та люблю читати книги

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Копичинецька Громада!

Промо відео нашої Громади. Завітайте та співпрацюйте із нами!https://www.youtube.com/watch?v=PFf_s3xid6g

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ БІБЛІОТЕК...

Щорічно, 30 вересня, відзначається Всеукраїнський день бібліотек.Бібліотека – це справжня скарбниця, яка зберігає пам'ять і мудрість народу. В Ук...

ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНИЙ ВИ...

У Копичинецькій Громаді відбувся військово – патріотичний вишкіл «Юний патріот» присвячений до Дня захисника та захисниці України та Дня українського...