30 C
Kopychyntsi
сьогодні 14.04.2024
Архів новин 2006-2018РекламаДень молоді’2009: скромний подарунок копичанам

День молоді’2009: скромний подарунок копичанам

-

Торік на День молоді, згрупувавши усі зусилля (фінансові й інтелектуальні), ми довели, що можливо здійснювати достойні уваги концерти при мінімальних затратах і витратах. Головне, щоб останні чинники взагалі були. Сьогодні ж кризовий переполох істотно зачепив культуру, але не талант і бажання. Тож завдяки їм у неділю, 28 червня, рівно о 21 годині на площі перед ЦКіД розпочнеться пісенно-танцювальний концерт до Дня молоді. Не пропустіть традиційного і найважливішого свята вашого міста!

Програма День молоді’2009

 

Часові межі дійства: 21.00 – 1.00

1. Олег Доманський (мистецький керівник Михайло Мимрик). Пісні „Край, мій рідний край”, „Там де гори сині.
2. Вокальне тріо у складі Федорович Юлі, Заве рухи Зоряни, Грищука Ярослава – „Нічкою темною”, слова і музика Н. Май; „Матір Божа нам волю дала…” (мистецький керівник Ірина Підколодна).
3. Зразковий ансамбль танцю „Первоцвіт” Копичинецького ЦКіД. Художній керівник Дереворіз Оксана. Хореографічна композиція „Покутський дівочий”.
4. Гадиняк Христина (мистецький керівник Михайло Мимрик) – „Грай, музико, грай”, „Казка про кохання”, Я літаю”.
5. Швед Мар’яна (мистецький керівник Михайло Мимрик) – „Батьки мої”…
6. Гутор Олександра (мистецький керівник Наталя Васюта) – „Ангел”
7. Гумореска у виконанні Ігоря Кузика.
8. Зразковий ансамбль танцю „Первоцвіт” Копичинецького ЦКіД. Художній керівник Дереворіз Оксана. Хореографічна композиція „Дуботанець”.
9. Кирилюк Настя (мистецький керівник Наталя Васюта) – „Любить, не любить?”
10. Мигалевич Катерина – „Чом ти не прийшов”, Верба”, Сльози”.
11. Ансамбль танцю Копичинецької музичної школи „Оксамит”. Клас хореографії Галини Заверач. Хореографічна композиція „Латиноамериканський мікс”.
12. Дует „Калі-юга” (Ярослав Ухач, Петро Шпуляк).
13. Заставна Оксана – „Вільний птах”.
14. Ансамбль танцю Копичинецької музичної школи „Оксамит”. Клас хореографії Галини Заверач. Хореографічна композиція „Вуличні танці”.
15. Святкова дискотека.
 

Пашкоhttps://dyoma.pp.ua
Засновник та адміністратор сайту Копичинці та околиці. Люблю своє рідне місто, хоча живу і працюю вже багато років у Києві. У вільний час подорожую та люблю читати книги

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНИЙ ВИ...

У Копичинецькій Громаді відбувся військово – патріотичний вишкіл «Юний патріот» присвячений до Дня захисника та захисниці України та Дня українського...

Михайло Мимрик та його шк...

У Копичинецькій гімназії діє ансамбль «Надія», який нещодавно отримував Гран-прі на конкурсі «Феєрія талантів». Нам вдалось поспілкуватись з керівник...

ЗУСТРІЧ З ОСТАПОМ ДРОЗДОВ...

Сьогодні відбулась зустріч - діалог із Остапом Дроздовим у Копичинецькій бібліотеці для дорослих. Говорили не про прості буденні речі, а про самоіден...