30 C
Kopychyntsi
сьогодні 07.05.2024

У нас є футболки!

-

Раді сповістити хорошу новину – у нашого міста з’явилися перші іменні футболки. Ідея створення такого продукту виникла давно, але ніяк не вдавалося втілити задум у реальність. Було на те ряд різноманітних причин: вибір зображення, спосіб нанесення на футболку, ціни на продукцію тощо. Зараз же сповна можемо натішитися високоякісним матеріалом. Ще б пак, адже він із написом ТВОГО рідного містечка. Власником такої футболки зможе стати кожен. Як це зробити – читаємо далі.

 

Зроблено 6 штук пробних футболок із написами „Копичинці” та kopychyntsi.com.ua. Назва міста виділена жирним шрифтом і об’ємними літерами, вище неї розмістилось найменування, а заодно і електронна адреса інформаційно-розважального порталу. Обидва написи знаходяться поверх бекграунду (ним править фото центральної частини міста, зроблене з висоти пташиного польоту). Зображення планувалось виготовити у світло-сірих тонах. Міркуючи, що Копичинці не таке вже і „сірі”, а в минулому славилось насамперед як зелене містечко з великою кількістю дерев, трав, квітників та ін. Тому, і фото на футболці зробили саме в зеленуватому тонуванні. Усі дебютні футболки наразі білого кольору, розмір за європейськими стандартами відповідає позначенню ХL.

Матеріал футболки складається з 100% котону. Бренд виробника не є відомий широким верствам населення, але якість товару напрочуд хороша. Наразі іменні футболки Копичинці надає турецька фірма „Camasurlan”. Нанесення зображення на матеріал здійснюється шляхом термічного оброблення. Гарантія дієздатності товару – 6 прань.

Щоб замовити і собі футболку, варто лише зателефонувати до сайта (див. Розділ „Про сайт”) і вказати потрібний розмір та колір майбутньої футболки. Замовлення буде виконане протягом двох тижнів і доставалене вам кур`єром. Ціни за домовленістю.

Автор фото: Тарас Пасимок. Позував для статті ПашКо

Тарас Демчукhttps://dyoma.pp.ua
Засновник та адміністратор сайту Копичинці та околиці. Люблю своє рідне місто, хоча живу і працюю вже багато років у Києві. У вільний час подорожую та люблю читати книги

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Копичинецька ОТГ через 10...

Найвища точка громади сягає 400 метрів. Найнижча - 280 метрів.

СВЯТКУВАННЯ ДНЯ СЕЛА ОРИШ...

30 серпня відбулося святкування Дня села Оришківці!

Спортивний захід “З...

Сувора зима не зупинила юних біатлоністів нашої громади на шляху до звершень. Спортивний захід "Зимова Нічлава" відбувся сьогодні у парку міста Копич...