30 C
Kopychyntsi
сьогодні 07.05.2024
Архів новин 2006-2018СуспільствоСкоро буде „труба”!

Скоро буде „труба”!

-

Гуляючи цими вихідними вулицями рідного міста наткнувся на таку штуковину (див. фото). Скажете, що ця „штука” в місті вже давно?! Так дійсно, пам’ятаю десь ще з осені вона „прикрашає” рідне місто. Приємного мало 🙁

 

 

Пригадую собі статтю ПашКа про зимову епопею з величезним пеньком від ялинки. Тут прослідкується певна закономірність.

Взнавши про даний предмет більше, виявилось, що це спеціальний „пристрій”, призначення якого просте – не перекопуючи дорогу можна було прокласти трубу під нею. Згодіться, місія позитивна. Інша сторона медалі зовсім негативна. Невже ця штуковина повинна стільки часу красуватись фактично у центрі міста?

Все зроблено по справжніх СРСРівських законах. Восени почали роботу, зимою випав сніг (відповідно роботи припинились), весна настала, сніг розтанув (але певно земля волога), що ж почнемо роботи вже літом, коли підсохне, а якщо не встигнемо, то вже осінню і т.д., круг дій – замкнутий. Можливо я в чомусь помиляюсь, але мені здається, що насправді так воно буде і з тим предметом.

Зимою було класно – сніг притрусив, та й не видно було цього „пристрою”. Можливо, якби місце було іншим, ніхто б і не помітив цієї штуковини. В нашому ж випадку, все з точністю навпаки – ця „біда” сама кидається в очі, адже розміщена прямісінько на тротуарі і приходиться її обходити, щоб не вступити в болото, яке навколо утворилось або ще гірше – не наткнутись.

Цікаво йти вночі з поїзда, коли нічого не видно і тут на тобі – така „балда” посеред тротуару. Мабуть ще цікавіше їздити на велосипеді дітям, яким батьки забороняють їздити по дорозі!

У всякому разі весна вже настала, будемо чекати, можливо щось почне робити міська рада. Прокладання труби справа благородна, але не хотілось би, щоб серед літа, в центрі міста було щось подібне.

попередня статтяНовий чат!
наступна статтяШахові баталії
Тарас Демчукhttps://dyoma.pp.ua
Засновник та адміністратор сайту Копичинці та околиці. Люблю своє рідне місто, хоча живу і працюю вже багато років у Києві. У вільний час подорожую та люблю читати книги

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Копичинецька ОТГ через 10...

Найвища точка громади сягає 400 метрів. Найнижча - 280 метрів.

СВЯТКУВАННЯ ДНЯ СЕЛА ОРИШ...

30 серпня відбулося святкування Дня села Оришківці!

Спортивний захід “З...

Сувора зима не зупинила юних біатлоністів нашої громади на шляху до звершень. Спортивний захід "Зимова Нічлава" відбувся сьогодні у парку міста Копич...