30 C
Kopychyntsi
сьогодні 03.05.2024
Архів новин 2006-2018СуспільствоПоповнювати рахунок?

Поповнювати рахунок?

-

З появою мобільного зв`язку у копичан до головних питань «Хто є людина?», «Чи є життя в космосі?», «Що таке буття?» добавилось ще й інше – «На скільки і як часто поповнювати рахунок мобільного телефону?» :).

Прочитавши вступ до статті ви одразу скажете, що все залежить від оператора і його тарифів. Так, дійсно, тарифи тут грають не останню роль :). Хоча все залежить від інтенсивності спілкування абонентом і послуг якими він користується.

Звичайно, є люди, які спілкуються багато, але тільки з кількома абонентами. Для них є відповідні послуги. Є такі, хто дзвонить всім, але не дуже довго, або всім і дуже довго розмовляє. Дехто користується такими послугами як MMS чи GPRS, при цьому не дзвонячи нікому. Саме тому і вимоги до частоти та кількості поповнень у кожного різні.

От що кажуть копичани щодо цієї теми:

Паша, 19 років, студент:
Поповнюю двічі на місяць по 25 грн. 50 грн в місяць. Доводиться багато спілкуватись. Користуюсь Djuice-ом. Дуже вигідний оператор мобільного зв`язку. Підключений майже до всіх послуг: Djuice-ніч, Djuice-дует, Djuice-новорічний, Djuice-форевер. Дзвінки по 5 коп. на Djuice, смс – 10 коп. Шкода, що на інші оператори аж 75 коп. Тому деколи перекладаю на Простий Life, там по 50 коп. на всі номери От вчора поповнився на 25 грн, має хватити на 2 тижні.

Діана, 17 років, школярка:
Life поповнюю раз на місяць на 25 грн (щоб потім говорити по 0 коп./хв.) А Djuice – 10 грн. на місяць (може і менше), переважно дзвоню після 00:00 (Djuice-ніч).

Андрій, 23 роки, компютерщик
20-30 грн./місяць, + халявні MMS.

Віктор, 19 років, студент:
Поповнюю рахунок не менше ніж на 30 грн. в місяць, а то бонуси не прийдуть %-). Користуюсь дзвінками та смс, бо телефон старенький, зате надійний %-) і доречі Djuice-новорічний і телефон Нокіа і більше нічого не треба ;0)

Андрій, 18 років, студент:
Поповнюю 1 раз у тиждень на суму 10 або 15 грн. Послуги: Djuice-ніч, Djuice-форевер, Djuice-дует, Djuice-новорічний.

Як бачимо, на першому місці серед копичан – Djuice і суми поповнень не такі вже й малі, як для молоді. Тепер візьмемо калькулятор і порахуємо скільки на наших розмовах заробляють оператори, мабуть багато…

Тарас Демчукhttps://dyoma.pp.ua
Засновник та адміністратор сайту Копичинці та околиці. Люблю своє рідне місто, хоча живу і працюю вже багато років у Києві. У вільний час подорожую та люблю читати книги

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Турнір з кібер футболу у ...

у селі Гадинківці, відбувся турнір із кібер футболу, де змогли взяти участь шістнадцять любителів віртуальних ігор. Вони методом жеребкування були по...

Копичинецька ОТГ через 10...

Найвища точка громади сягає 400 метрів. Найнижча - 280 метрів.

ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНИЙ ВИ...

У Копичинецькій Громаді відбувся військово – патріотичний вишкіл «Юний патріот» присвячений до Дня захисника та захисниці України та Дня українського...