30 C
Kopychyntsi
сьогодні 24.07.2024
НовиниКопичинціУ Копичинецьку громаду повертається великий футбол

У Копичинецьку громаду повертається великий футбол

-

Учора, 21 березня, на футбольному полі в Копичинцях відбувся перший спаринг місцевої команди «Нічлава». Суперником був колектив «Вікнини» з с. Вікна Гримайлівської селищної громади.Це перший контрольний матч у рамках підготовки до нового сезону. Нагадаємо, «Вікнини» у чемпіонаті області 2021 року виступатимуть у першій лізі, а «Нічлава» – у другій.

Матч завершився з рахунком 3:2 на користь господарів, команди “Нічлава”. Голи: Коваль Роман, автогол (гравець команди “Вікнини” забив у власні ворота), Сливка Ігор.

Богдан Келічавий
Богдан Келічавий
Працюю у сфері розвитку міст. У вільний час допомагаю Копичинецькій ОТГ. Люблю подорожувати світом, знайомлячись із міськими радами та їх представниками. Керуюсь кредо: думай глобально, дій локально.

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Професійний цілодобовий д...

Територіальний центр соціального обслуговування надає послуги людям, що потребують сторонньої допомоги (літнім людям та особам з інвалідністю). Ми по...

Копичинецька ОТГ через 10...

Найвища точка громади сягає 400 метрів. Найнижча - 280 метрів.

Потребуєш – візьми,...

Напередодні нового року, у п’яти магазинах громади, а саме в селах Оришківці, Гадинківці, Сухостав та місті Копичинці (2 магазини) були встановлені с...