30 C
Kopychyntsi
сьогодні 19.03.2024
НовиниКопичинціЧемпіону з Копичинець потрібна допомога

Чемпіону з Копичинець потрібна допомога

-

В березні цього року, ми писали про спортсменів з Копичинець, що захищають честь Копичинецької громади з пауерліфтингу (силовий вид спорту, коли спортсмен долає вагу). Одним із них є 20-річний Василь Фурик, що став чемпіоном на змаганнях обласного рівня.

Ще в 2013 році у нього в грудях виявлено пухлину, що прилягає близько до серця. Та це не завадило хлопцю почати займатися спортом та досягати високих цілей. Останнім часом пухлина почала збільшуватись і тому Василя потрібно оперувати в Києві. Впертий у своїх тренуваннях хлопець, до останнього не розповідав знайомим про проблему зі здоров’ям. Однак, лікарі кажуть, що оперувати потрібно якомога швидше, а коштів бракує.

Друзі по спорту вирішили підтримати хлопця і організувати збір допомоги для чемпіона.

Ви можете здійснити переказ на картку приват банку: 5168742720899214 – Фурик Василь Миколайович. Готівку можна передати Фурику Василю (0680850654), Келічавому Богдану (0969251544) або Белицькій Дарії Омельянівній в аптеку біля Ощадбанку в Копичинцях. На момент публікації зібрано 16 тисяч із потрібних 60 000 гривень.

Результати комп’ютерної томограми грудної порожнини Василя Фурика

Відео виступу Василя на змаганнях, на яких він отримав перше місце серед юніорів у ваговій категорії 74 кілограми та виконав норматив другого розряду, піднявши в сумі 410 кілограмів.

Василь Фурик та його команда з Копичинець

Оновлення від 25 липня:
Станом на вечір, 25 липня, заявлену суму в 60 тисяч гривень було зібрано. Операція по плану повинна відбутися у вівторок, 28 липня.
Ще не відома точна вартість усіх аспектів операції, тому, на разі, збір призупинено. Ми повідомимо згодом, чи достатньою була зібрана сума.
При бажанні, ви можете продовжувати надсилати допомогу Василю Фурику на реабілітацію.

Василь Фурик дякує за зібрану допомогу на операцію

Оновлення від 7 серпня:

Василь Фурик успішно переніс операцію та повернувся додому в Копичинці.

Богдан Келічавий
Працюю у сфері розвитку міст. У вільний час допомагаю Копичинецькій ОТГ. Люблю подорожувати світом, знайомлячись із міськими радами та їх представниками. Керуюсь кредо: думай глобально, дій локально.

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Копичинецька Громада!

Промо відео нашої Громади. Завітайте та співпрацюйте із нами!https://www.youtube.com/watch?v=PFf_s3xid6g

ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНИЙ ВИ...

У Копичинецькій Громаді відбувся військово – патріотичний вишкіл «Юний патріот» присвячений до Дня захисника та захисниці України та Дня українського...

Копичинецькі пауерліфтери...

Пауерліфтинг - це силовий вид спорту, коли спортсмен долає вагу. До нього входять три основні вправи: присідання зі штангою на плечах, жим штанги леж...