30 C
Kopychyntsi
сьогодні 20.04.2024
НовиниГадинківціАндрій Пінчук в Копичинцях та Гадинківцях

Андрій Пінчук в Копичинцях та Гадинківцях

-

«Хочеться знати, що ми доклали максимум зусиль для розвитку того місця де знаходимось у прожитий нами час»

Таким висловом завершив свій візит в Копичинецьку ОТГ Андрій Пінчук, староста села Волоське на Дніпропетровщині, який приїжджав у гості. Як очільник села, що не є центром об’єднаної громади, Андрій став легендою місцевого самоврядування в Україні.

За три останніх роки вони з командою у депресивному селі встигли відремонтувати дороги, провести освітлення, почати заробляти на туризмі, провести мережу водопостачання, отримали 50 мільйонів гривень і почали будувати новий та сучасний корпус школи. Активні жителі громади мали нагоду поспілкуватися з гостем та перейняти цінний досвід із залучення додаткових коштів для села на зустрічах у Гадинківцях та Копичинцях.

Одна із зустрічей з Андрієм Пінчуком в бібліотеці для дорослих в Копичинцях

Андрій був вражений, наскільки культурно та духовно багатою є наша громада, але поки її потенціал розвивається мало, в порівнянні з його рідною Новоолександрівською та селом Волоським.

Богдан Келічавий
Працюю у сфері розвитку міст. У вільний час допомагаю Копичинецькій ОТГ. Люблю подорожувати світом, знайомлячись із міськими радами та їх представниками. Керуюсь кредо: думай глобально, дій локально.

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Осінній вечір в Копичинця...

Вашій увазі відео з осінніх Копичинець, відзняте місцевими хлопцями з True Sight Project.https://www.youtube.com/watch?v=bjRdujzKEMQ&featur...

“Дерибан землі” в кращих ...

На початку 2018 року у рамках децентралізації Урядом було прийняте рішення про передачу земельних ділянок сільськогосподарського призначення державно...

Навчальний семінар від Ір...

Padraig Purcell провів тренінг у Копичинцях. Організатор Арсен Келічавий, директор з розвитку ВГО Поруч.