30 C
Kopychyntsi
сьогодні 25.07.2024
Архів новин 2006-2018Здоров'яМіф №4 "Алкоголь - продукт харчування"

Міф №4 “Алкоголь – продукт харчування”

-

Всі ми з народження звикли до того, що цим «продуктом» завалені прилавки всіх гастрономічних магазинів. Більш того, будь-який спекулянт може безкарно продавати його о будь-якій годині дня й ночі.

В 1915 році XI-й Пироговський з’їзд російських лікарів прийняв резолюцію: «Алкоголь не може бути віднесений до засобів харчування, з чим необхідно ознайомити населення».

«Алкоголь – наркотик, що підриває здоров’я населення» – від рішення Всесвітньої Організації Охорони здоров’я 1975 року. Це положення перебуває в повній відповідності з науковим визначенням алкоголю, поданим в працях видатних світових учених.

Держстандарт СРСР №1053 (ГОСТ 5964-82) проголосив: «Алкоголь – етиловий спирт, належить до сильнодіючих наркотиків».

Велика Радянська енциклопедія (том 2, сторінка 116): «Алкоголь належить до сильнодіючих наркотиків».

Насправді немає жодної наукової праці, у якій було б доведено, що алкоголь – це не наркотик. Тим часом, й дотепер знаходяться так звані «вчені», які завзято доводять усім, що алкоголь – це харчовий продукт. Замість того, щоб поставити питання про виключення алкоголю із графи «харчові продукти» (а також про повернення пива в ряди алкогольних виробів!), оскільки це положення дезорієнтує людей, привчаючи їх легковажно ставитися до наркотичної отрути, ці «учені» завзято й бездоказово наполягають на своїй помилковій і шкідливій установці.

Як ми бачимо, омана починається з визначення, що таке алкоголь. Але наука говорить нам правду: алкоголь – це наркотична отрута, що руйнує здоров’я людини. Подібних протиріч між істиною й неправдою повно й з усіх інших питань, що стосуються алкоголю.

Спонсор допису: Цікавитесь будівництвом чи ремонтом власної квартири? Тоді зверніть увагу на окна пластиковые донецк, та виберіть найкращий варіант

 

 

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Професійний цілодобовий д...

Територіальний центр соціального обслуговування надає послуги людям, що потребують сторонньої допомоги (літнім людям та особам з інвалідністю). Ми по...

Копичинецька ОТГ через 10...

Найвища точка громади сягає 400 метрів. Найнижча - 280 метрів.

Потребуєш – візьми,...

Напередодні нового року, у п’яти магазинах громади, а саме в селах Оришківці, Гадинківці, Сухостав та місті Копичинці (2 магазини) були встановлені с...