30 C
Kopychyntsi
сьогодні 24.03.2024

З вигодою для людей

-

Жителі Копичинців не один рік з болем дивились на занедбану будівлю по вулиці Івана Мазепи у центральній частині міста. Та цьогоріч буквально на очах споруда після ремонту почала змінювати свій вигляд. А заслуга у цьому нових її власників – Пельца Олега Андрійовича та його дружини Марії Володимирівни.

І ось на днях для жителів нашого міста та і не тільки для них – ще одна приємна подія. У згаданому будинку відкрито нову аптеку. Господинею у ній стала Марія Володимирівна. Пані Марія – грамотний фармацевт з багаторічним досвідом роботи.

Приміщення аптеки просторе, комфортно обладнане для відвідувачів. Тут є широкий спектр медикаментів. І особливо звертають увагу відвідувачі на ціни, які не «зашкалюють» у порівнянні з цінами в інших аптеках. Люди за це, безумовно, дуже вдячні.

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Професійний цілодобовий д...

Територіальний центр соціального обслуговування надає послуги людям, що потребують сторонньої допомоги (літнім людям та особам з інвалідністю). Ми по...

СВЯТКУВАННЯ ДНЯ СЕЛА ОРИШ...

30 серпня відбулося святкування Дня села Оришківці!

Елиїва Каплиця (Копичинец...

У Копичинцях є каплиця з цілющою водою. Збудували її далекого 1905 року Кость та Параска Елиїв (Елия).Кость Елиїв своєю працею дивував людей. Був...