30 C
Kopychyntsi
сьогодні 20.04.2024
Архів новин 2006-2018СуспільствоЯрмарок, який згуртував людей

Ярмарок, який згуртував людей

-

 Нарешті руки дійшли до клавіатури і горять написати тисячі слів вдячності всім тим, хто долучився до вчорашньої ярмарки. Велике спасибі нашим пекарям, які наготували стільки смаколиків. Не пройшло і години з відкриття, як вся випічка розійшлася по сумках гурманів. А все це через те, що вона була насправді присмачнюща.

Я сам хоча і не встиг скуштувати, але точно знаю, що все приготовлено з любов’ю і тому має особливий смак. Польова кухня теж заслуговує найвищих похвал, пляцки пляцками, але тіло потребує і чогось тепленького. Тому й не дивно що за смаженою картоплею, сардельками та душевним борщем стояли такі черги.

 

Дякую дирекції ЦКіД, яка всіляко допомагала в облаштуванні та організації свята. Копичинецький музей, дівчата із сувенірами ручної роботи, художниці, кулькокрутки J і всім-всім велике спасибі. Всіх не перечислиш і чи треба? Кожен розумів, що він займається правильною справою, і не для похвали, а для допомоги нашим захисникам яким там на Сході ох як нелегко. Якби не ви, ми б не зібрали аж 29088 грн! Так-так, аж 29 тисяч гривень. Навіть я, великий оптиміст, не вірив що ми зберемо стільки грошей. А все через те, що люди прийшли не просто щось купити, а потратити гроші не добре діло. Саме після таких заходів повертається віра у наших людей, віра у світле майбутнє України.

Далі кому цікаво звіт по зібраних коштах:

випічка, гарячі напої – 12877

сувеніри, розпис – 8390

страви на вогні – 6111

музей, фото – 1710

Також окрема подяка Вероніці Білиці, яка на своїх тендітних плечах змогла винести стільки організаційних задач. Далі буде пошук та купівля пристрою чи навіть пристроїв нічного бачення для наших хлопців, тому чекайте подальших звітів.

 

Спонсор допису: Цікавитесь сучасними інтернет технологіями? Тоді замовте собі сайт визитка киев, за хорошою ціною

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Осінній вечір в Копичинця...

Вашій увазі відео з осінніх Копичинець, відзняте місцевими хлопцями з True Sight Project.https://www.youtube.com/watch?v=bjRdujzKEMQ&featur...

“Дерибан землі” в кращих ...

На початку 2018 року у рамках децентралізації Урядом було прийняте рішення про передачу земельних ділянок сільськогосподарського призначення державно...

Навчальний семінар від Ір...

Padraig Purcell провів тренінг у Копичинцях. Організатор Арсен Келічавий, директор з розвитку ВГО Поруч.